Festivals de teatre d'estiu

Amb l’arribada de l'estiu, moltes ciutats i pobles ofereixen propostes escèniques. Enguany la situació és excepcional però amb les corresponents mesures de prevenció i seguretat, els organitzadors i artistes ens proposen diversos festivals per gaudir de la cultura a la fresca amb espectacles de teatre, música i dansa que sens dubte amenitzaran les nits caloroses dels mesos d'estiu (juny, juliol, agost i setembre) i aquest any excepcionalment s'allargaran fins el mes d'octubre. 

Busca la proposta que més t'agradi. Ens hi acompanyes?

 

  • Cruïlla XXS (Diferents espais i teatres de Barcelona ciutat)

Juliol i agost de 2020

Espectacles de dansa, arts escèniques, circ i humor amb actuacions de més de 200 artistes. S’introdueix el Cruïlla Talks per reflexionar al voltant de diferents idees.

 

  • Emergent (Diversos municipis del Gironès)

Del 25 de juny al 4 de juliol de 2020

És el Festival d’arts en viu que celebra la 16a edició aquest any i que pretén articular la cultura i les arts escèniques a diferents municipis de la comarca del Gironès. Amb la clara voluntat de sorprendre i garantir una programació alternativa i dinàmica, Emergent, compta amb figures de renom o reconeguts i alhora artistes emergents.

 

Del 16 al 19 de juliol de 2020

Un festival que porta espectacles de circ, titelles, malabars i teatre del nostre país i de fora als carrers d’aquest petit municipi situat al cor dels Pirineus.

 

  • Estació Escènika (Centre Cívic Ateneu Fort Pienc i del Centre Cívic Parc Sandaru, Barcelona ciutat)

Del 18 al 19 de setembre de 2020

Un festival de teatre de petit format. Les protagonistes són les obres arriscades i a cavall entre diversos gèneres. D’entre les sis obres seleccionades que s’escenificaran, s’acaba triant una guanyadora.

 

De l'1 al 4 d’octubre de 2020

Enguany la 11a edició del Festival Circ Cric omple el Parc Natural del Montseny de circ, música, teatre i sobretot de pallassos.

 

  • Festival EVA  (Alt Penedès i diferents emplaçaments de Catalunya)

Entre els mesos de juliol i octubre de 2020

El Festival EVA, En Veu Alta, és un festival de narració i tradició oral contemporani especialitzat en espectacles de petit format on el pal de paller i posada en escena imprescindible és la paraula viva i nua. Té lloc des de l’any 2005 a diferents emplaçaments de Catalunya.

 

25 i 26 de setembre de 2020

Un certamen d’arts al carrer amb una programació multidisciplinària i lluny dels convencionalismes on el teatre, el circ, la dansa, la música i les arts visuals són protagonistes. 

 

Del 30 de juny al 31 de juliol de 2020

És un festival internacional de teatre, dansa, música i circ. Amb una llarga tradició en la vida cultural de la ciutat ha esdevenint al llarg de la seva història la principal atracció de l'estiu barceloní i una referència al calendari europeu de les arts escèniques. Alguns espectacles es retransmetran des de Beteve.cat.

 

9 i 10 de setembre de 2020

Enguany la Fira de Tàrrega redefineix la seva activitat en una edició especial que s’adapta a les conseqüències de la pandèmia. El format habitual de la Fira es posposa al 2021 (del 9 al 12 de setembre) i és substituït per una edició especial.  Es manté l'activitat professional en les dates del 9 i 10 de setembre de 2020, però en format online, amb una programació de reunions, presentacions i ponències centrades a crear dinàmiques de mercat en l'àmbit nacional, estatal i internacional.

 

Del 2 al 5 de setembre de 2020

El Festival Internacional de Teatre de Tarragona programa diferents propostes escèniques de diferents països que ompliran d’emoció i d’avantguarda els carrers tarragonins amb una participació important per part dels espectadors/es. Aquests seran els responsables de triar la millor proposta escènica, la qual obtindrà un premi econòmic per continuar treballant i difonent les seves creacions.

 

Del 4 al 6 de setembre de 2020

Des dels seus inicis al 2015, aquest festival busca convertir-se en el referent del microteatre professional a Catalunya i dotar d’espai i veu a joves dramaturgs/es, actors i actrius professionals amb ganes de donar a conèixer la seva feina.

 

Dissabtes del 20 de juny al 29 d’agost de 2020

Les nits dels dissabtes dels mesos de juliol i agost ens proposen sessions amb els millors humoristes per gaudir de l’humor a l’aire lliure sota les estrelles, i amb totes les comoditats per sopar i refrescar-te durant l’espectacle en un entorn màgic i únic, el Poble Espanyol.

  Vés al prestatge:

Data de creació: 29/06/2020 Última actualització: 02/07/2020