Jocs Olímpics d'Hivern a Pequín

Del 4 al 20 de febrer es disputen a Pequín els Jocs Olímpics d’Hivern. Durant 16 dies, esportistes d’arreu del món competiran en tres seus: Pequín, Yanqing i Zhangjiakou.

Per primera vegada Pequín es converteix en la primera ciutat que és seu olímpica en un jocs d’estiu (al 2008) i d’hivern. Malauradament, la competició estarà marcada per la pandèmia i per aquest motiu els jocs es faran sense públic i es garantirà la seguretat dels esportistes a través de grups bombolla.

Tot i així, des del Prestatge Virtual de Turisme aprofitem aquest esdeveniment mundial per endinsar-nos i redescobrir la descomunal capital de la Xina, i tot el país en general, a través de diversos materials que podem trobar a la Xarxa de Biblioteques.

Pequín, una ciutat amb més de 3.000 anys d’història. Et poses a caminar i miris on miris, és plena de relats per al viatger. Una capital plena de contrastos on els gratacels conviuen amb els més humils “hutongs” del casc antic. Saps que Pequín compta amb 7 indrets que són Patrimoni de la Humanitat? Endinsa-t’hi i descobreix-los!

  Selecció de webs:

  També et pot interessar:

  Vés al prestatge:

La Xina és una de les grans potències mundials que posseeix una cultura mil·lenària fascinant, uns costums que poden semblar xocants a ulls occidentals i un munt de llocs impressionants. Els xinesos són els que més gasten en turisme del món, aquesta vena viatgera els hi ve des de fa segles de fet, la ruta comercial més antiga, llarga i popular del món és la Ruta de la Seda, que recorre 8.000 quilòmetres creuant la Xina fins arribar al sud d’Europa. T’atreveixes a recórrer alguns dels punts més emblemàtics del país?

  Selecció de webs:

  També et pot interessar:

  Vés al prestatge:

Data de creació 02-02-2022 Última actualització 08-02-2022