Salut

V Jornades de Vida Sana a la Biblioteca de Castelldefels

La Biblioteca Ramon Fernàndez Jurado de Castelldefels celebra les V Jornades de Vida Sana, del 23 de febrer a l'1 d'abril de 2017.

Aquestes jornades es programen de nou amb l’objectiu de donar a conèixer el fons especial de Vida Sana de la biblioteca, on es poden trobar documents divulgatius sobre hàbits i pràctiques que ajuden a mantenir una vida física i emocional saludable i equilibrada a nivell personal. S’hi poden trobar temàtiques com el fengshui, l’herboristeria, l’aromateràpia, la cosmètica, la medicina natural, la nutrició, els hàbits alimentaris, el ioga, etc.

Les jornades es porten a terme gràcies als col·laboradors, que enguany han volgut tornar a participar en les jornades donant a conèixer les seves especialitats i també amb la col·laboració de l’Àrea de Medi Ambient de l’Ajuntament de Castelldefels.

Per saber totes les activitats que us hem preparat consulteu el programa d'activitats (pdf)

 

De les més de 30 activitats per a tots els públics que s’ofereixen, us destaquem les següents:

 

 

Dijous 23 a les 19 h. Xerrada inaugural de les V Jornades de Vida Sana a càrrec de Xevi Verdaguer
La salut hormonal: quina importància té l’alimentació a la nostra salut i els problemes d’excés d’estrògens al nostre cos. Aforament limitat. Espai Margarida Xirgu.


 

 

Dilluns 27 de 19 a 20.30 h.
Taller Acupuntura en la millora de la salut. Què és l’acupuntura? És compatible amb la medicina tradicional? Quines dolències es poden tractar? Tothom se’n pot beneficiar? a càrrec del Dr. Víctor Silvestre i de la Dra. Carmen Hernández del CASAP Can Bou. Espai de suport planta 1.

 

 

Algunes activitats està previst enregistra-les en video i/o audio. Us seguirem informant!

 

 

 

 

     

 

 

 

 

 

 

  Més cerques al catàleg Aladí:

  Selecció de webs:

  Vés al prestatge:

Data de creació 20-02-2017 Última actualització 20-02-2017