Salut

Les biblioteques d'Osona amb el Dia Mundial de la Salut Mental

© 2020 World Federation for Mental Health

El dia 10 d’octubre se celebra el Dia Mundial de la Salut Mental i, com ja és habitual, les Biblioteques d’Osona participen en les activitats organitzades per Osonament durant tot el mes d’octubre per commemorar aquesta efemèride.

Enguany té com a lema Salut mental per a tothom: major inversió, major accés. Per a qualsevol persona, en qualsevol lloc, i és que l’efemèride del 2020 està fortament marcada per la pandèmia mundial de la Covid-19.

Pots consultar la programació completa a:  Programa DMSM 2020 (pdf)

IL·LUSTRACIÓ: © 2020 World Federation for Mental Health

Les Millors vacances de la meva vida / Neus Canyelles

Es farà una sessió de contes a les biblioteques de la comarca a càrrec de la rondallaire i actriu Ada Cusidó que aquest any es dedicarà al tema del dol en els nens. Aquestes són les sessions previstes per les biblioteques i bibliobusos d’Osona.

D’altra banda, es farà una nova edició del Club de lectura de salut mental, enguany de manera telemàtica, sobre el llibre Les millors vacances de la meva vida de Neus Canyelles. Diversos clubs de lectura de la comarca ja han començat a llegir aquest llibre i està prevista una trobada dels clubs de lectura de les Biblioteques d’Osona durant el mes de desembre.

A més a més s’ha elaborat una nova guia de lectura dedicada a temes de Salut mental.

Pots consultar-la a: Guia Salut mental 2020

I pots consultar també l’espai de la Biblioteca Virtual dedicat a la Salut mental en aquest enllaç.

A continuació, t'oferim també els darrers llibres sobre "Salut mental" recentment adquirits per la Xarxa de Biblioteques Municipals.

 

  Més cerques al catàleg Aladí:

  Selecció de webs:

  També et pot interessar:

  Vés al prestatge:

Data de creació 02-10-2020 Última actualització 13-06-2022