Que no t'atrapin!

©


Sobre imatges, cossos i interessos de les grans marques 


Fullet, adreçat a adolescents i joves, sobre la imatge corporal, la bellesa, l'agressió que poden suposar les operacions d'estètica, la moda, l'alimentació i les dietes, i la influència que es té en companyes o companys, realitzat pel Servei de Salut Pública de l'Ajuntament de Santa Coloma de Gramenet.

Aquest fullet a més de la preocupació pel malestar de molts nois i noies relacionat amb el seu cos i dels trastorns de la conducta alimentària en particular, incideix en com moltes empreses potencien la seva baixa autoestima, es nodreixen potenciant una alimentació que és tot menys sana, o de com s'exclou qui té un cos que no acompleix els estàndards que s'han definit en un estudi de disseny.

El material pretén donar a conèixer estratègies que fan servir cert tipus de negocis que atempten contra la salut física i psíquica, i vol fomentar una actitud crítica en el jovent perquè no només cerqui el seu benestar –mitjançant una alimentació i un pes saludable– sinó prengui una actitud crítica i activa en contra d'allò que agredeix la salut social. A més de cercar canvis individuals, promou una actitud proactiva en relacions de parella i socials, i davant certes empreses.

Si bé el fullet té sentit per si mateix, Que no t'atrapin! està pensat per reforçar el treball de professionals que treballen amb joves, ja sigui de manera formal en tallers sobre temes d'alimentació, imatge corporal i autoestima, o de manera informal amb un treball educatiu o terapèutic.

Ha comptat amb el suport i la supervisió de l'equip de Promoció de la salut de l'Ajuntament de Sabadell i de Teatre del Buit que ha cedit les eines que utilitza en l'obra de teatre per promoure en joves l'autonomia i la llibertat d'acció.

 

 

ADVERTISEMENT
 

font: Servei de Salut Pública i Consum. Diputació de Barcelona

 

  Cerca per TEMA al Catàleg Aladí:


A les biblioteques trobaràs: 

 
 
DISPONIBLE VISTA PRÈVIA
 

"La Autoestima de la mujer" / Nathaniel Branden

DISPONIBLE VISTA PRÈVIA

 

"La Autoestima: gustarse a sí mismo para mejor vivir con los demás/ Christophe André, François Lelord

DISPONIBLE VISTA PRÈVIA

"Les Trampes del desig: els impulsos irracionals que influeixen en les nostres decisions quotidianes" / Dan Ariely

DISPONIBLE VISTA PRÈVIA

 Selecció de webs:
 

 

Vés al prestatge de Salut ►

Data d'actualització: 29/01/2016