Nutrició impuls vital

Museu blau

Us recomanem una exposició que va obrir portes al juny i es podrà visitar fins al 29 maig de 2016 a la seu del Museu Blau, al Parc del Fòrum (Plaça Leonardo da Vinci 4-5, Barcelona).

"Nutrició, impuls vital" és un gran projecte expositiu que dóna a conèixer els conceptes fonamentals en matèria d'alimentació i nutrició, així com d'hàbits saludables, que qualsevol persona ha de portar a la pràctica per tenir una salut i una qualitat de vida millors.

L'exposició proposa una reflexió sobre la pròpia qualitat de vida entesa com una qüestió d'equilibri entre l'alimentació, els hàbits de vida saludables i un medi ambient sostenible.

La nutrició és una qüestió d'equilibri!

Nutrició impuls vital

La recreació d'un mercat amb deu parades que contenen els grups bàsics d'aliments ocupa la part central de l'exposició per tal d'aprofundir en els conceptes d'alimentació i nutrició. Mitjançant recursos interactius, models 3D, escenografies, peces de patrimoni i audiovisuals podrem conèixer les propietats nutricionals dels aliments, la seva història així com l'evolució en les diferents cultures i civilitzacions.

Els hàbits de vida saludable en un medi sostenible completen un recorregut que va més enllà de la nutrició. Podrem conèixer quin és el temps òptim d'una migdiada, quina despesa calòrica fem quan caminem, nadem o correm, les avantatges de l'estil de vida mediterrània o els kilos de residus que una persona genera a l'any, entre moltes altres qüestions.

Completa l'exposició un ampli i divers programa d'activitats que ha estat possible gràcies a la implicació activa d'institucions i empreses vinculades al món de l'alimentació i la gastronomia a Catalunya.

Us recomanem que aneu a visitar-la, segur que en sortireu satisfets.

 

A les biblioteques trobaràs:

"El Detective en el supermercado : come bien sin dejarte engañar por la ciencia y la publicidad" / Michael Pollan

 

"No comerás : narrativas sobre comida, cuerpo y género en el nuevo milenio" / diversos autors

 

"Nutrición para adolescentes : guía práctica" / Dianne Neumark-Sztainer ; traducción de Francisco Javier Lorente

"Se me hace bola : cuando no comen como queremos que coman" / Julio Basulto ; prólogo del pediatra Carlos González

 

  Cerca per TEMA al Catàleg Aladí:

  • Nutrició  (explora les diferents entrades sota el tema "Nutrició")

 

 Selecció de webs:

T'interessa formar-te com a professional?

 

 

 

Vés al prestatge de Salut ►

Data d'actualització: 06/07/2015