Zombis

Vivim una època d’estrès, ansietat i canvis amb la pandèmia de la COVID-19. La mort està més present que mai a les nostres vides, per això les històries de zombis poden ser un antídot en aquests temps.

Prepareu-vos per entrar en un món tenebrós i viure escenes d’invasions de morts que, gràcies a les arts de la bruixeria, retornen per venjar-se dels vius. Les mossegades us faran estremir i l’olor de la sang us embriagarà. Estareu quiets fins a l’última pàgina.

 

Els millors zombis

La Conspiración Umbrella Resident Evil Vol.1 / S. D. Perry (eBiblio)

La unitat de rescat i tàctiques especials STARS està investigant el caos en Racoon City. El que descobreixen, quan entren en una mansió, és terrorífic: criatures que fan front a les lleis de la vida i la mort.

 

Guerra mundial Z. Una historia oral de la guerra Zombi / Max Brooks

És el relat, realitzat pels propis supervivents, dels detalls tecnològics, militars, socials, econòmics i polítics de quan la civilització va estar a punt d’extingir-se, davant l’amenaça dels zombies.

eBiblio

 

Apocalipsis Z / Manel Loureiro

En un lloc del Caucas un grup de rebels es fan amb unes instal·lacions militars i, sense voler, alliberen una malaltia que s’estén per tot el planeta. Els contagiats moren i, al cap d’unes hores, tornen a reviure per assetjar les persones lliures de contagis.

eBiblio

 

Tempus fugit / Carlos Sisí

Després de la tragèdia de Barcelona, els protagonistes tornen a Lleida on segueixen lluitant per sobreviure. Allà les coses es compliquen pels Aeternum que van caient a poc a poc.

eBiblio

 

El Cuarto jinete : Armagedón / Víctor Blázquez

Què passaria si els teus veïns i totes les persones que coneixes es convertissin en assassins? Castle Hill és un poble tranquil, o només ho sembla?

 

Cómo se hizo La guerra de los zombis / Aleksandar Hemon

Als Estats Units encara traumatitzats pels atemptats de l’11-S, Josh Levin, un aprenent de guionista que es guanya la vida donant classes d’anglès per a estrangers, somia amb vendre una de les seves històries a una productora de Hollywood, La guerra dels zombis.

eBiblio

 

Una de zombis / Patricia Martín Pinillos

Un atac de zombis colpeja Barcelona. Per què? El més important no és la resposta sinó fugir, ser un supervivent i que cap zombi t’arrenqui un braç i se’l mengi.

eBiblio

 

L'R i la Julie / Isaac Marion

L’R no té records ni identitat i el cor no li batega, però té una vida interior profunda que l’empeny a descobrir l’exterior. I vet aquí que coneix la Julie. Divertida i commovedora, aquesta novel·la explora què passa quan el cor glaçat d’un zombi és temptat per la calidesa de l’amor humà.

 

Zombie island / David Wellington

Primera entrega d’una trilogia que completen els títols Zombie Nation i Zombie Planet, on els zombies s’aniran estenent des de la ciutat de Nova York fins a conquerir la resta del planeta. En aquesta primera aventura un exèrcit de noies soldat africanes han d’acompanyar un treballador de l’ONU en una missió: trobar medecines per curar la SIDA.

 

El Alzamiento / Brian Keene

Primera part d’una trilogia on els zombies són novament els protagonistes de la visió apocalíptica del món. Novel.la de culte on el protagonista, Jim Thurmond, ha de sobreviure per tal de trobar el seu fill, que es troba en perill. Juntament amb altres personatges com un mossèn i un científic, haurà d’enfrontar-se als morts i també als vius per arribar al seu costat.

 

El Mòbil / Stephen King

Clay és un dibuixant de còmic que viu a Boston i que veu la seva vida trasbalsada per una trucada al seu telèfon mòbil el dia 1 d’octubre a les 15:03 . Aquest missatge de SMS converteix a tothom en zombie, a excepció del Clay i uns pocs supervivents, que hauran de sobreviure enmig del caos i la devastació més absoluta; una visió apocalíptica i terrorífica d’un món futur.

 

La Ira de los ángeles / Alden Bell

Temple és una jove adolescent que sobreviu enmig de zombies dins d'un món apocalíp. Ha après a evitar aquestes criatures i a matar-les quan convé però també té por dels humans perquè poden resultar més perillosos que els mors vivents. Es tracta d'una bella i terrible història de dualitats: mort i vida, malson i bellesa, humans i zombies i on queda clar que no hi ha pitjor infern que el portem cadascú a sobre de les nostres espatlles.

 

  Més cerques al catàleg Aladí:

  També et pot interessar:

  Vés al prestatge:

Data de creació 02-11-2020 Última actualització 04-11-2020