Agenda d'activitats de març

Us presentem la programació d’activitats del mes de març. Com és habitual, hi ha activitats de tot tipus per a tots els públics i edats: tertúlies literàries, presentacions, tallers de salut, de cuina, de manualitats, hores del conte, etc.

Com sempre, a les que són amb inscripció us hi podeu apuntar per qualsevol dels mitjans habituals, és a dir, al telèfon 936369697, a l’e-mail b.castelldefels@diba.cat o a través del formulari del web. Al següent enllaç us podeu descarregar l’agenda:

Agenda d’activitats de març

De les més de 40 activitats d’aquest mes us destaquem les següents:

Dimecres 1 a les 18.30 h. Parlem de “El consum de llet a Catalunya, aproximació històrica. De medicina a aliment” a càrrec de Jordi Viader Riera, Dr. en Història Contemporània i llicenciat en Ciències de la Informació. En col·laboració amb l’Associació cultural La Rogeta. Cal inscripció prèvia. Espai Margarida Xirgu.

Divendres 3 a les 19 h. Espectacle “Lo hemos fusilao esta mañana” del grup local de teatre Metanoia, amb la col·laboració de Danzarte. Peça breu en 6 seqüències del dramaturg local José Florencio Martínez. Espai Margarida Xirgu.

Dissabte 11 a les 12 h. Hora del conte “Fuig bèstia” a càrrec de Mon Mas. Recomanat per a infants a partir de 4 anys acompanyats d’un adult. Cal inscripció prèvia. Espai Margarida Xirgu.

Per cert, aquest mes hi ha les 11es Jornades de Vida Sana, apunteu-vos-hi!

21/02/2023