Barcelona Spain Masters 2020 de bàdminton

Barcelona Spain Masters 2020 de bàdminton

Entre el 18 i 23 de febrer, el CEM Olímpics Vall d'Hebron acollirà el Barcelona Spain Masters 2020, un dels campionats de bàdminton més prestigiosos del món i que comptarà amb la participació de 225 jugadors internacionals, que acumulen 13 medalles olímpiques, 50 medalles mundials i més de 200 continentals.

El Barcelona Spain Master 2020 forma part del prestigiós HSBC World Tour. Aquesta competició, que s’enquadra dins del grup de tornejos més prestigiosos a nivell mundial permetrà veure als millors esportistes del moment com la subcampiona del món de bàdminton, Saina Nehwal, o  el danès Viktor Axelsen. Finalment Carolina Martín, la millor representant estatal, deixa de banda alguns problemes personals i pren part del torneig.

La Diputació de Barcelona és una de les entitats organitzadores d'aquest esdeveniment i el seu representant, el diputat d’Esports i regidor d’Esports de l’Ajuntament de Barcelona, David Escudé va destacat ñla tasca feta per aquesta organització per promocionar aquest i altres esports considerats minoritoris.

Ves al prestatge d'esports

20/02/2020