Trobada de Clubs de Lectura Fàcil del Bages : Sense barreres: sis experiències d’esport adaptat

Trobada de Clubs de Lectura Fàcil del Bages : Sense barreres: sis experiències d’esport adaptat

El divendres 21 de juny de 2024 tindrà lloc la 2a Trobada de Clubs de Lectura Fàcil del Bages, organitzada conjuntament per les biblioteques del Bages de la Xarxa de Biblioteques de la Diputació de Barcelona i Ampans, a l’auditori de la biblioteca Ateneu Les Bases de Manresa.

El club de Lectura Fàcil és un espai que ofereixen algunes biblioteques on es gaudeix de la lectura, la cultura i el coneixement. Els grups estan formats per persones amb diferents capacitats lectores, que comparteixen la lectura d’un llibre en format de lectura fàcil.

Aquest any, amb motiu de Manresa Ciutat Europea de l’Esport, la lectura triada és: Sense barreres: sis experiències d’esport adaptat, d’Elisabet Serra i Laia Vidal, editat per La Mar de Fàcil Editorial (2020). El llibre explica sis experiències vitals i esportives de persones amb discapacitat, explicades per elles mateixes. Són els testimonis de superació personal del Xavi Porras, la Yolanda Hernández, el Joan Pahisa, l’Antoni Carbonell, el José Luis Layola i el Comkedem, una entitat que agrupa infants i joves de 7 a 25 anys amb discapacitat física de tots els nivells.

A la trobada ens acompanyaran les autores del llibre –Elisabet Serra i Laia Vidal– i un dels seus protagonistes –Joan Pahisa, escriptor, orador i fanàtic de l’esport–, que ens explicarà la seva experiència personal. Els lectors, que hauran llegit i treballat el llibre, li podran fer preguntes a ell i a les autores del llibre.

20/06/2024