Cançons de baix consum

Com sonarien les cançons que coneixes si no hagués existit l’electricitat en el moment que van ser creades?

Estem a favor de l'energia sostenible i et proposem una playlist amb cançons força conegudes, però reinterpretades en versions alternatives. Temes que, en el seu dia vàrem conèixer amb uns arranjaments plens d’instruments elèctrics i aparells electrònics que, en l’actual crisi energètica, suposarien un consum desmesurat.

Versions molt canviades, de vegades difícils de reconèixer d’entrada, gravades sense amplificació (més enllà de la necessària per poder fer l’enregistrament i fer-lo accessible al públic), efectes ni retocs digitals, utilitzant només la ressonància dels instruments tradicionals, de vegades fins i gravant pista a pista tot a capella. D’una manera similar a com sonarien quan van ser concebudes, o com sonarien en una actuació de petit format on no hi hagués la possibilitat d’endollar els instruments elèctrics.

Cançons que sonen diferent, amb una energia diferent, però que funcionen per sí mateixes, sense necessitat de més consum energètic que el de l’aparell d’enregistrament.

 

  A les biblioteques trobaràs:

Bon Jovi / This left feels right
Foo fighters / Skin and bones
Unplugged deluxe / Eric Clapton
Bryan Adams / Unplugged
Acoustica / Scorpions
Tracks / Bruce Springsteen
Unplugged / The Corrs

  Selecció de webs:

  També et pot interessar:

  Vés al prestatge:

Data de creació 05-10-2022 Última actualització 06-10-2022