Els perfils professionals més demandats i les competències més valorades

Quines professions tindran més futur? Quines competències es necessitaran per a poder exercir-les? 

Per tots és conegut que els sectors amb més ocupació seran els relacionats amb els negocis, el món digital, la cura de les persones, la ciència, l'enginyeria i l'educació. 
A més, convé tenir present que cada vegada es valoren més els professionals amb coneixements transversals i digitals.

No obstant això, no sols és important la qualificació professional. Les organitzacions presten cada vegada més atenció a les aptituds professionals, que tenen un vessant més personal i menys tècnica, i que permeten als empleats i empleades poder fer el seu treball d'una forma més eficient i amb major satisfacció personal.

La intel·ligència emocional, la creativitat o el treball en equip són algunes de les aptituds professionals més valorades en l'actualitat, però existeixen moltes altres. La majoria es poden millorar a través de l'anàlisi, la formació o l'experiència. 


La Xarxa de Biblioteques Municipals posa a la teva disposició un ampli ventall de recursos de suport perquè puguis anar desenvolupant el teu perfil professional. Aquí et mostrem alguns recursos a tall d'exemple, però si t'animes a visitar-nos, trobaràs molts més.

  Selecció de webs:

  També et pot interessar:

  Vés al prestatge:

Data de creació 25-01-2022 Última actualització 25-08-2022