Selecció d'apps de Món Laboral


T'oferim una selecció d'aplicacions per iOS i Android relacionades amb la cerca de feina, per organitzar la feina diària i per a emprenedors.

 

Eures

I si a prop vostre no trobeu feina, sempre podeu marxar a l'estranger. L'app Eures, desenvolupada per la Comissió Europea, us permet trobar feina als 27 països de la Unió Europea, i també a Islàndia, Noruega o Suïssa.

► iOS
► Android


Indeed job search

Indeed és un metacercador bastant ràpid i efectiu, que ofereix resultats entre milers de pàgines, portals i borses de treball de tota la Xarxa. A més a més, dóna la possibilitat de crear el CV en el propi perfil de l'usuari. Versió per a Apple i Android.

► iOS
► Android


Infojobs

Aquesta web que tots coneixem i que fins i tot en algun moment hem buscat feina mitjançant la mateixa té també la seva versió en app que ens permet cercar ofertes de treball per categories i perfils professionals i/o per províncies.

iOS
Android


Jobandtalent

Jobandtalent és una app que té recomanacions personalitzades cap a la teva candidatura professional gràcies a l'algoritme de jobandtalent que connecta als candidats amb les ofertes d'ocupació.

► iOS
► Android


Jobeeper

La tornada a la rutina pot ser més depressiva per a qui no té feina on tornar. A Jobeeper podeu buscar ofertes de feina a prop vostre, i rebre avisos directament al mòbil quan l'aplicació troba una vacant lliure en el vostre sector.

► iOS
► Android


Linkedin

És l'app de la xarxa professional per excel·lència. Té cura de complimentar molt bé les teves dades del perfil i crea la teva xarxa professional.

 iOS
► Android


Monster

Monster permet cercar, consultar i sol·licitar ofertes de treball des del teu propi mòbil, accedir al teu compte de Monster amb el teu CV, cartes de presentació, sol·licituds d'ocupació, etc. també et fa avisos amb noves ofertes que estiguin dins dels paràmetres o preferències que tu hagis destacat.

 iOS
► Android


Opcionempleo

Opciónempleo et dona accés en una sola cerca a tots els anuncis d'ocupació publicats a la xarxa d'una manera senzilla i ràpida, a més a més de poder pujar el teu CV, guardar les teves cerques de feina preferides i personalitzar les alertes d'ocupació.

► iOS
► Android


Trovit jobs

Es tracta d'un metacercador que mitjançant la teva cerca et presenta els resultats de milers de webs de feina ordenant-les per rellevància o per data. A més a més, guarda anuncis de treball com a favorits, pots compartir anuncis de treball en les teves xarxes socials o enviar-les per correu electrònic.

► iOS
► Android


 

Data d'actualització: 21/12/2015

 

Quipu App Sl

Aplicació mòbil que permet pujar les despeses i factures només fent-li la foto , tant per a autònoms com a empreses.

► iOS


SIIGO Emprenedor 

SIIGO és un programari empresarial que ofereix una solució on-line als emprenedors facilitant la gestió del seu negoci. Si la teva empresa compta amb SIIGO, podràs utilitzar aquesta aplicació per gestionar la informació del teu negoci sense importar on et trobis, sempre que el dispositiu tingui una connexió a internet.

iOS
Android


SimpleMind

És una aplicació per a fer mapes mentals. També permet compartir la informació amb més usuaris i publicar els resultats.

► iOS
► Android


Test del Cotó: Per saber si la teva idea de negoci pot ser un projecte viable 

Vols saber si la teva idea de negoci pot ser un bon projecte? Aquest és el dubte de tots els emprenedors. No hi ha fòrmula màgica, però sí aquesta eina: "El Test del Cotó, per saber si la teva idea és un projecte viable". És senzill, ràpid i eficaç. Pots fer-ho tantes vegades com vulguis i amb totes les idees que tinguis.

► iOS
► Android


 

 

Astrid

Aquesta és una de les millors aplicacions per aquelles persones que just acaben de començar l fer servir llistes de pendents digitals. Ve amb plantilles preconstruïdes  per a que només escriguis les teves tasques pendents, però també et permet modificar les teves llistes segons les prioritats que vagin tenint les tasques. També té una eina per compartir entre amics i sincronitzar les tasques, així com un report setmanal amb l'avanç del projecte. Ideal per a treballs en equip.

► Android


Evernote

Aquesta app et permet fer i guardar notes de text, guardar imatges, fer vídeos, guardar pàgines web a diverses carpetes i després sincronitzar-les amb les xarxes socials i el correu electrònic.
És ideal per reunions de feina, presentacions a classe i per a la vida diària si vols portar un control total.

iOS
Android


Netrobe

Per aquelles persones que vulguin portar un control absolut de les peces de roba i accessoris que compren per saber què els fa falta per millorar la seva imatge laboral, aquesta és l'aplicació que s'han de descarregar. També pots fer la servir per fer una maleta virtual i anar planificant que t'emportaràs al teu proper viatge de negocis.

► iOS

 


Penultimate 

Aquesta app és excel·lent per prendre notes, fer plans i organitzar idees al moment. Funciona molt bé per a reunions de treball ja que pots anar escrivint idees que vagin sorgint a la reunió i l'eina la transforma en documents de text o en format pdf.

► iOS
 


Remember the milk 

Aquest programa gratuït pot sincronitzar-se amb el navegador google chrome o utilitzar-se mitjançant dispositius amb Android o iOS per anar anotant les tasques pendents segons les vagis recordant. De fet pots enviar un recordatori a l'app mitjançant Twitter o Siri i rebre la teva llista de pendents mitjançant missatges de text, RSS i fins i tot mitjançant Skype.

► iOS
► Android

Toodledo

És una eina ideal per gestionar projectes comunitaris. Les feines i/o tasques pendents es poden categoritzar per prioritat i fins i tot es poden generar "llistes calents" dels assumptes més urgents i que han de ser atesos per l'equip.

► iOS
► Android