Els itineraris de lectura esportius del projecte @Club_19.20

El projecte @Club_19.20 pretén relacionar el món de l’esport amb la literatura amb la complicitat de la Biblioteca de Sant Pol de Mar.

Al municipi de Sant Pol de Mar i a través de les xarxes socials, principalment Instagram, s'ha llençat el projecte @Club_19.20, un perfil que pretén difondre informació esportiva del municipi, però que no vol deixar perdre l'oportunitat de relacionar el món de l’esport amb la literatura i que compta amb la participació de la Biblioteca Municipal de Can Coromines de Sant Pol de Mar.

Durant l'any 2023 s'estan creant diversos itineraris lectors que a partir d’un llibre de temàtica esportiva, fan un recorregut per altres llibres que poden ser d’interès pel lector. Així es vol atreure possibles lectors que estan més interessats en el món de l’esport que en el de la literatura.

Alguns dels materials ja recollits i pertanyents a la Biblioteca Municipal de Can Coromines de Sant Pol de Mar ens han permès realitzar una guia de lectura amb obres infantils agrupades en quatre temàtiques esportives (bàsquet, futbol, esports nàutics i multiesport) i un contingut publicat a Gènius, ja que en aquesta ocasió tota la temàtica ha estat infantil.

Amb dos continguts porten per nom: L'esport de la lectura.

Pots accedir-hi aquí:

A més durant la primavera s'han terminat dos itineraris més; tots dos es presenten en forma de guia de lectura i infografia digital a través de Gennially.

Aquests són els dos enllaços per accedir-hi a ells:

  També et pot interessar:

  Vés al prestatge:

Data de creació 09-06-2023 Última actualització 14-06-2023