Les Curses nocturnes de la tardor

A continuació parlarem de tres curses amb una característica comuna : es disputen en part o íntegrament durant la nit. La resta de les seves característiques són molt diferents; res a veure en quant a la dificultat, el recorregut o la tradició que poden tenir les unes i les altres.

La primera que s’ha celebrat durant aquest mes de setembre és la Burriac Atac amb sortida i arribada a nivell de mar i un fort desnivell. A més el seu final a la sorra de la platja, de nit i amb la possibilitat d’un bany al mar sota la lluna, la doten d’una personalitat única i ben especial.

Abans de finalitzar el mes va arribar una nova edició de la tradicional Matagalls – Montserrat una autèntica prova de foc pels més valents amb més de 80 quilòmetres per paratges naturals d’una gran bellesa.

I per últim, desplaçada de la seva data habitual del mes d’abril i amb fortes mesures de seguretat, s'ha celebrat la Cursa Nocturna d’Hospitalet de només 5 quilòmetres totalment plans i a l’interior de la ciutat per tal d’assegurar una autèntica festa familiar en ser apte per a tots els públics i ideal per a principiants.

  Selecció de webs:

  Vés al prestatge:

Data de creació 08-10-2021 Última actualització 25-10-2021