Espais naturals

La Xarxa de Parcs Naturals

Aquests dies ens hem de quedar a casa. Per això, mentre no puguem gaudir en viu dels paisatges i del patrimoni natural i cultural de la Xarxa de Parcs Naturals, volem mostrar-te aquest vídeo perquè gaudeixis d'aquest increïble territori que tenim ben a prop ni que sigui virtualment.
Et recomanem que cliquis la icona de pantalla completa per tenir una visualització millor.

 

 

La Xarxa de Parcs Naturals de la Diputació de Barcelona està formada per 12 espais naturals situats a la franja litoral i prelitoral de la província de Barcelona. Abasta una superfície total de 102.587 hectàrees que representen el 22 % del territori on viu el 70 % de la població de Catalunya.

Els parcs que conformen la Xarxa de Parcs Naturals són:

 

 

Per tal de respondre els nombrosos dubtes que han sorgit aquests dies en relació amb el coronavirus, hem creat una pàgina de «Preguntes i respostes freqüents». Esperem que et sigui d'utilitat:

 

Si tens ordinador o telèfon mòbil, pots subscriure't a les xarxes socials de la Xarxa de Parcs Naturals.

Així estaràs assabentat de totes les activitats que s'hi organitzen i estaràs al cas de jocs, recursos, vídeos i concursos que es promouran durant aquest confinament.

Tota la informació al web: parcs.diba.cat

 
Mesures per minimitzar l'impacte de la COVID-19

Cal recordar que, fins a nou avís, totes les activitats promogudes o organitzades per la Xarxa de Parcs Naturals de la Diputació de Barcelona han estat suspeses. Igualment estan tancats tots els centres d'informació, equipaments, àrees d'esplai i accessos als aparcaments dels parcs (#quedatacasa).

  Més cerques al catàleg Aladí:

  També et pot interessar:

 

  Vés al prestatge:

Data de creació 21-02-2020 Última actualització 26-03-2020