Espais naturals

Dia Europeu dels Parcs 2020

El 24 de maig se celebra el Dia Europeu dels Parcs i el lema d'enguany és "Protegir la natura és protegir la nostra salut!". Descobreix com els nostres parcs tenen l’oportunitat de contribuir encara més al benestar de les persones i a la reducció de les desigualtats en salut.

El 24 de maig de 1909 es van declarar els primers parcs nacionals europeus a Suècia amb l'objectiu de protegir-ne el valor natural, agrícola, paisatgístic, forestal i cultural. Per recordar aquella primera declaració i difondre'n els seus valors, es va establir el 24 de maig Dia Europeu dels Parcs. Per divulgar-ho, els parcs de les comarques de Barcelona han organitzat un seguit d'activitats per seguir des de casa, com webinars, concursos, Quizz de preguntes, vídeos divulgatius... 

Consulta les activitats programades:

 

  A les biblioteques trobaràs:

Andar es salud / José Antonio Sánchez Verona
Versió eBook
El Lenguaje de los bosques / Hasier Larretxea; ilustraciones de Zuri Negrín; fotografías de Paola Lozano Flores
Versió eBook
 
Érase una vez en el parque / Juan Kruz Igerabide y Antton Olariaga
CONTE INFANTIL NOMÉS DISPONIBLE EN DIGITAL

Versió eBook

  Més cerques al catàleg Aladí:

  Selecció de webs:

  També et pot interessar:

 

No t'ho perdis:

Et recomanem la lectura d'aquests dos articles publicats al blog de les biblioteques de Vilanova i la Geltrú: el primer d'ells sobre una seixantena de cavalls que pasturen en llibertat al Parc del Garraf, i el segon article per conèixer una miqueta més sobre el corriol camanegra, un petit ocell que et captivarà. Una molt bona proposta per celebrar el Dia Europeu dels Parcs!

  Vés al prestatge:

Data de creació 22-05-2020 Última actualització 14-06-2022