Selecció de webs

Autoria: Ajuntament de Santa Coloma de Gramenet

La Ciba és un centre de recursos per a dones, per posar al seu abast eines per a la millora de la seva autonomia personal en tots els àmbits de la vida.

És també un espai d’innovació i economia feminista on hi trobareu espais de formació, de preparació per a l’ocupació, de naixement i acompanyament de projectes culturals i de creació d’una nova economia social, solidària i feminista.

 Es tracta d’un equipament públic de referència per a les dones de Santa Coloma de Gramenet i del nostre entorn, així com un pol d’innovació, d’igualtat i de i creació feminista, en la línia d’iniciatives com la fàbrica de creació  Fabra i Coats  o  The women’s building.

 

Temes: Santa Coloma de Gramenet, Santa Coloma de Gramenet. Biblioteca Can Peixauet, Santa Coloma de Gramenet. Biblioteca Central, Santa Coloma de Gramenet. Biblioteca Singuerlín - Salvador Cabré, Santa Coloma de Gramenet. Biblioteca Fondo, Biblioteca virtual, Art i cultura, Moviments socials drets humans feminisme ecologisme gais-lesbianes..., Desigualtat social
Etiquetes: santa coloma de gramenet, dones, feminisme, igualtat