Selecció de webs

La Fundació Privada La Passió d'Esparreguera
 
La Fundació Privada de La Passió d'Esparreguera és una entitat sense ànim de lucre formada per més d'un miler de col·laboradors i gestionada per un consell, que va néixer de la representació que dóna nom al teatre. La Passió d'Esparreguera, i Abreu uns 10.000 espectadors cada temporada.

Més de 400 anys d'espectacle han consolidat l'entramat associatiu de La Passió, una entitat sorgida de la col·laboració desinteresada, el voluntariat i l'afecció pel teatre, que continua encetant projectes per potenciar la cultura mitjançant noves propostes escèniques i altres activitats de tot tipus com esportives, musicals, conferències, exposicions o, fins i tot, visites guiades per a grups i escolars. Així doncs, La Passió és un ens viu amb multitud de funcions desenvolupades per un equip professional i per un bon nombre de col·laboradors que treballen perquè continuï essent un referent cultural a Catalunya.

Essent tot un estil de vida adherit a les arrels de la cultura catalana, La Passió és, a més, un emblema impulsat per la iniciativa de la societat civil per tal de promoure les tradicions i el gust pel teatre. D'altra banda, els vincles entre els col·laboradors de l'entitat superen l'espectacle de La Passió, ja que molts d'ells hi participen en alguna de les seccions que s'associen a l'entitat i que promouen una gran varietat d'activitats. Moltes són les facetes que arreplega La Passió a través de les següents seccions:

Escola de Teatre de La Passió
La Coral de La Passió
Secció i Escola Sardanista de La Passió
Club i Escola d'Escacs
 

Temes: Esparreguera. Biblioteca Municipal L'Ateneu, Esparreguera, Biblioteca virtual, general
Etiquetes: passió esparreguera