Selecció de webs

La Filmoteca de Catalunya vetlla per la preservació i la difusió del patrimoni audiovisual i de la cultura cinematogràfica, amb un èmfasi especial en la catalana. Les seves activitats inclouen la programació de projeccions i exposicions, a més de la conservació i la restauració de films, fotografies, músiques, llibres, revistes, cartells i documents cinematogràfics, així com peces de museu pertanyents a la història del cinema.

La Filmoteca de Catalunya promou la difusió de la cultura cinematogràfica, en especial la catalana, mitjançant les projeccions de films clàssics i l’exploració de nous llenguatges contemporanis. Les exposicions són una finestra oberta als fons documentals i els Serveis Educatius garanteixen la formació de nous públics.

La Filmoteca de Catalunya es troba en un dels barris més antics de Barcelona, el Raval, a tocar de la Rambla de les Flors i del Liceu, d’una banda, i del Paral·lel i els seus teatres, de l’altre. Inaugurada el 2012, la Filmoteca de Catalunya compta amb dues sales de projeccions, espais expositius, la Biblioteca del Cinema i serveis de bar-restaurant i llibreria.

Subjects: Barcelona, Barcelona - Ciutat Vella. Biblioteca Gòtic - Andreu Nin, Biblioteca virtual