Recomanació

Después de la caída

Lehane, Dennis

Barcelona : Salamandra, 2018

La novel·la arrenca de manera trepidant, amb la Rachel, la periodista protagonista d’aquesta història, matant al seu marit. A partir d’aquest moment la història torna a la infància de la protagonista, des dels seus inicis en el món del periodisme fins a la seva caiguda en desgràcia desprès d’una crisis nerviosa patida en una connexió en directe des d’Haití.

Tot el seu món es desequilibra arrel d’això i l’únic que la manté una mica en peu és recuperar la relació amb un conegut que la fa confiar en ella mateixa de nou. Un home amb un gran carisma que la va curant dels seus traumes. Però una trobada inesperada posa en dubte tot en el que creia fins al moment, ja que potser aquest home, de qui s’ha enamorat i amb qui s’ha casat, no és qui diu ser.

Menys novel·la negra i més intriga psicològica que en altres històries de Lehane, conegut principalment per la sèrie dels policies Kenzie i Gennaro i també per les adaptacions cinematogràfiques d’algunes de les seves novel·les.
Tot i un començament prou calmat, si no tenim en compte el primer capítol, en el que anem coneixent a la protagonista, arriba un moment en que la novel·la fa un gir (bé, un rere l’altre) i ens manté atrapats sense poder parar de llegir.

Més informació:

Recomanat per Laia Bertran de la Biblioteca Manuel de Pedrolo de Sant Pere de Ribes

16/09/2019