Recomanació

Banksy :

Ellsworth-Jones, Will

Barcelona : Librero IBP, [2022]

Will Ellsworth-Jones és un periodista compromès que ha fet una rigorosa anàlisi i treball de recerca que ha plasmat en aquest llibre, amb l'objectiu de donar una mica de llum al gran misteri de l'artista urbà anònim del moment, en Banksy.

En Banksy és avui dia l'artista urbà més famós a escala mundial. Tot i que ningú sap qui s'amaga darrere de les seves obres. S'ha especulat amb què podria ser el cantant d'un conegut grup musical de rock, una dona, o fins i tot un conjunt d'artistes sota el mateix pseudònim.
Aquestes i altres informacions sobre aquest enigmàtic artista, s'aniran analitzant a les pàgines d'aquesta gran obra d'investigació, i es farà un recorregut des dels inicis de les seves creacions com a grafiter pels carrers del seu suposat poble natal, Bristol, fins a l'actualitat.

Aquest llibre és per a tots aquells que vulguin endinsar-se en la vida i obra de l'anònim artista urbà revelació, un creador innovador, que plasma les seves obres a qualsevol classe de superfícies, que s'atreveix a fer art reivindicatiu de crítica social, i que ha aconseguit que les seves obres se subhastin per quantitats milionàries.

 

Més informació:

Recomanat per María Cerrajero. Bib. Josep Jardí. Santa Perpètua de Mogoda

12/12/2023