APP's

Selecció d'aplicacions per iOS i Android relacionades amb el món de la cuina i dels vins, des d'aplicacions per trobar i endreçar les teves receptes fins aplicacions, basades en geolocalització, que t'ofereixen llocs propers on gaudir d'un bon àpat segons les teves preferències.

 

Torna al prestatge  ►


APLICACIONS RECOMANADES
 

¿Qué cocino hoy? 

Amb el "Modo lectura" ens llegeix en veu alta tots els ingredients, els passos per fer el plat i les observacions de qualsevol recepta que triïs. Una de les característiques més interessant es que et facilita la feina de calcular les proporcions dels ingredients segons els comensals.

► iOS
► Android
 


15000 Receptes fàcils

Pots sacsejar el telèfon per anar per atzar a una recepta quan et falta inspiració, pots fer una recerca per títol ingredients de la recepta, o categories (Nadal, Acció de Gràcies, Dia de Sant Valentí, etc), guarda les teves receptes favorites al telèfon per accedir sense cobertura, taxa les teves receptes favorites i mira les millors receptes classificades, enviar la recepta perquè pugui tenir una còpia impresa al supermercat, compartir i comentar les receptes a Facebook i informar a la seva xarxa de Twitter que està cuinant aquesta nit!

► Android
 


900 Recetas del desayuno

900 llibres de cuina Receptes d'esmorzar inclou gairebé mil plats de l'esmorzar deliciosos. Interfície simple que proporciona recerca i filtrat pels ingredients per cuinar i les paraules clau que siguin procedents. Pots desar qualsevol recepta de plat que t'agrada a la llista de receptes preferides. Alguns estris de cuina integrats, com ara rellotge i convertidor de volum l'ajudarà a cuinar.

► Android
 


Canal Cocina

Amb aquesta aplicació pots veure totes les receptes del Canal Cocina, 13000 receptes de les quals 1800 les pots seguir, pas a pas, en vídeo. A més pots fer cerca per cuiner, ingredients i tipus de plats. Pots compartir les teves receptes. 

► iOS
► Android
 


Cocinillas

Pensada per a persones que no disposen de molt temps per cuinar i que volen fer una dieta equilibrada sense deixar de banda el preu dels plats. Les receptes van acompanyades de fotografies de la seva preparació, pots cercar per tipus de recepta o seleccionar ingredients que tinguis a casa per veure que et pots preparar amb ells.

► iOS
► Android
 


Comida saludable

Una de les millors versions en castellà de "Whole Foods Market Recipes". No es la mateixa però si que segueix el mateix concepte: receptes sanes i variades, amb moltes idees innovadores, possibilitat de crear un perfil nutricional en funció dels teus hàbits (per menjar només allò que necessites), etc. A més no li manca cap detall: te un pràctic convesor d'unitats de mesura, la clàssica llista de la compra, un calendari per planificar la teva dieta setmanal, etc.

► iOS
 


CookBooth

Es tracta d'una xarxa social, permet crear receptes pas a pas, afegir fotos, emmagatzemar-les i compartir-les amb els teus contactes. També ofereix la possibilitat de descobrir receptes d'altres usuaris i contactar amb ells per aprendre noves tècniques. Un espai per compartir coneixement al voltant de la cuina.

► iOS
 


ELLE Gourmet

Aquesta aplicació gratuïta ens ofereix una bona col·lecció de receptes (més de 6000). Totes elles classificades per tipus d'ingredient o bé per grup (aperitius, postres, etc). Les receptes, senzilles, estan bastant ben explicades. Destaca l'apartat "flechazos" amb idees divertides especialment per a festes d'aniversari. 

► iOS
► Android
 


Epicurious

És una de las apps de cocina más descargadas en todo el mundo, y reúne más de 30.000 recetas creadas de forma profesional. Además, permite buscar los platos por nombre o por ingrediente y pulsar sobre una opción que apunta en la lista de la compra los productos necesarios para elaborar el plato.

► iOS
► Android
 


Foodspotting

És una de les aplicacions més populars per descobrir bons restaurants. En base a la teva ubicació geogràfica, no només t'oferirà establiments de restauració sinó plats específics segons les teves preferències.

► iOS
► Android
 


Forquilla gironina

És el cercador de restaurants de les comarques gironines on trobaràs el teu restaurant ideal. Pots fer la cerca per nom de l'establiment, població, barem de preus, tipus de cuina o tipus d'ambient (romàntic, amb vistes, familiar, amb terrassa, etc.); o bé saber quins són els que et quedem més propers amb el geolocalitzador.
A través de l'aplicació pots accedir també al nostre web on trobaràs informació de tot el que té a veure amb la gastronomia i els plaers de la taula. Podràs aprendre amb les vídeo receptes i informar-te amb els reportatges, les noticies i l'agenda. 

► Android
 


Gastrocultura Barcelona 

Et permet gaudir del turisme gastronòmic a la ciutat de Barcelona, coneixent les especialitats de la gastronomia catalana i mediterrània i els llocs on poder degustar-les.
L'aplicació es compon dels següents menús: especialitats catalanes dividides en les següents categories:

  • Entrants, primers, peixos, carns, postres i begudes

Restaurants especialitzats en cuina catalana i mediterrània

► Android
 


Gourmet Internacional 

Aquesta app et permet triar entre els plats més comuns de més de 20 paisos. Amb més de 300 receptes, et convida a triar una determinada zona i un plat (inclou entrants, principals, begudes i postres), dels que mostra els ingredients necessaris per la seva preparació i els passos a seguir.

► iOS
 


Joc de cuina

Aplicació per a mòbils, que alhora és un joc i un receptari, inclou una cuina totalment moblada i equipada i amb tots els ingredients necessaris per aprendre a crear les nostres receptes. Una manera molt visual i divertida d'aprendre, pas a pas, a preparar plats exquisits i originals. 

► Android
 


MasterChef

Aplicació del concurs de cuina de TVE, MasterChef, on tens la possibilitat de veure i compartir els vídeos del programa. 

► iOS
► Android
 


Mixology Recetas de Bebidas

Et mostra com preparar milers de begudes diferents: cóctels, martinis, begudes curtes, de gelatina, begudes calents, sense alcohol... També pots fer-ho a l'inversa: introduir les begudes que tinguis a casa i et dirà que et pots preparar.

► iOS
► Android
 


My cook book

En anglès. Una de les aplicacions de receptes de cuina més completes disponibles a Android.

► Android
 


Open Kitchen

Les receptes que inclou estàn redactades per blocaires i catalogades segons el moment del dia en que poden ser consumides: al camp i a la platja, els diumenges amb la família, berenars, moments romàntics,... També les pots cercar per autor o en un índex.

► iOS
 


Receptes de cuina del món 

Amb més de 4000 delicioses receptes de cuina de més de 40 paisos de tot el món. Cerca receptes per tipus de cuina, categoria o nom. Timer, mesures i més t'ajudaran a cuinar. Guarda les teves receptes preferides i les pots enviar als teus contactes.

► Android
 


Recetario, recetas de cocina 

Aplicació que et posa a disposició milers de receptes al palmell de la mà. Inclou tot tipus de receptes per a diferents maneres d'elaboració (cuina, tradicional, microones, termomix, robots…).

► Android
 


Recetas de cocina meditérranea

Excel·lent nivell gràfic, innovador,... amb caràcter didàctic i en un format magazine. Inclou reportatges sobre restaurants i llocs recomanables. Una de les millors apps sobre el tema. Pots enviar sugerències i consells.

► iOS
 


Todas mis recetas

Aplicació derivada de la famosa web mis-recetas.org, una comunitat internacional de cuina que compta amb més de 35.000 receptes, classificades per tipus, país, ingredients, temps, cost o dificultat. També incorpora, com altres, l'opció d'elaborar una llista de la compra amb els ingredients que fan falta. 

► iOS
► Android


Torna al prestatge  ►