Guies de lectura

El menú infantil

El menú infantil

Els infants posseeixen una imaginació capaç de transformar la realitat. Per a ells  no és sorprenent veure com plouen mandonguilles del cel o que uns estranys monstres preparin deliciosos pastissos cada nit. Viuen en un món on les princeses dels contes cuinen per als  dracs i els vegetals tenen sentiments. És el món dels aliments on tot és possible. Aquest és un recull de llibres plens de menjars, imaginació i colors. Pensat perquè els nens i, els pares també, descobreixin (o redescobreixin!) que menjar és divertit. Tot ben acompanyat de poesies i cançons per amanir-ho millor!

Data de creació: 28/04/2016

Última actualització: 17/09/2018

Ses Majestats a la cuina

 Sant Jordi a la cova del drac
Sant Jordi a la cova del drac
Bonilla, Rocío , Vivim del Cuentu  
[Barcelona] : Baula, 2014

La popular història de Sant Jordi s'allunya de la que tots coneixem. Més ben dit, aquí no té res a veure.

A Montblanc hi viu un drac ferotge que descansa de dilluns a divendres, però que el cap de setmana surt a buscar menjar. S'emporta pel davant tot el que troba: animals, verdures, fruites..., i evidentment, té tot el poble atemorit. El Rei hi envia els seus soldats, però mai no tornen. Què està passant a la cova del drac?

Aquesta nova i divertida versió ens deixarà bocabadats: un Sant Jordi covard, una princesa valenta i un drac cuiner! Sí, sí, tot un expert en la matèria!

Les il·lustracions són boniques i la tipografia és amb lletra lligada, per tant, recomanable per als que comencen a llegir.

Torna a l'inici