Guies de lectura

El menú infantil

El menú infantil

Els infants posseeixen una imaginació capaç de transformar la realitat. Per a ells  no és sorprenent veure com plouen mandonguilles del cel o que uns estranys monstres preparin deliciosos pastissos cada nit. Viuen en un món on les princeses dels contes cuinen per als  dracs i els vegetals tenen sentiments. És el món dels aliments on tot és possible. Aquest és un recull de llibres plens de menjars, imaginació i colors. Pensat perquè els nens i, els pares també, descobreixin (o redescobreixin!) que menjar és divertit. Tot ben acompanyat de poesies i cançons per amanir-ho millor!

Data de creació: 28/04/2016

Última actualització: 17/09/2018

Pluja de mandonguilles

 Ennuvolat amb risc de mandonguilles
Ennuvolat amb risc de mandonguilles
Barrett, Judi , Barrett, Ron  
Barcelona : Corimbo, 2012

Abans d'anar a dormir, l'avi explica la història de Mastegaiempassa als seus néts, que l'escolten amb atenció. I és que havíeu sentit mai que el menjar pogués caure del cel?

Doncs sí, a Mastegaiempassa no hi havia botigues de queviures. Els seus habitants esmorzaven, dinaven i sopaven el que queia de dalt, per això sempre portaven a sobre plat, forquilla i ganivet. Amb tot, arriba un canvi atmosfèric-alimentari que ho capgira tot. Una tempesta d'aliments inunda el poble i caldrà posar-hi remei.

Un llibre il·lustrat fet amb ploma negra;  encara que quan ens endinsem en la part fantàstica de la narració, les pàgines prenen color i això encara li dóna més realisme. 

Torna a l'inici