Guies de lectura

LLEGIR TÉ PREMI 2023

Les Biblioteques de Sant Cugat hem fet una petita selecció de llibres per ajudar-vos a triar les lectures d'aquest estiu i a participar en el concurs Llegir té premi. Animeu-vos a participar-hi! Us esperen un munt de regals!

Guia creada per:
  • Sant Cugat del Vallès. Biblioteca Mira-sol Marta Pessarrodona
  • Sant Cugat del Vallès. Biblioteca Gabriel Ferrater
  • Sant Cugat del Vallès. Biblioteca Volpelleres - Miquel Batllori

Data de creació: 05/06/2023

Última actualització: 05/06/2023

1.- De 6 a 8 anys


 Alana i Alada
Alana i Alada
Olid, Bel , Canals, Mercè , Canals, Mercè  
Barcelona : Bambú, 2018

L’Alana va néixer amb les cames tortes, i per poder córrer i saltar i ballar com la nena enjogassada que és no li queda més remei que operar-se. Però per recuperar-se s’ha d’estar quieta al llit molts dies seguits. Quin avorriment! Sort que son pare, que la coneix prou justament perquè és la seva fi lla, li troba la companya ideal: una cadernera preciosa, petitona i espantada que ha caigut del niu una nit de tempesta. Nena i ocell somien juntes la llibertat, sense pensar que, quan arribi, potser s’hauran de separar.

 Doctor de Soto : dentista d'animals
Doctor de Soto : dentista d'animals
Steig, William,  
Barcelona : Blackie Books, 2017

El Doctor de Soto és un ratolí dentista. A la seva consulta hi van animals de la seva mida, però també altres de grossos i fins i tot gegants. Només prohibeix l’entrada a les bèsties que mengen ratolins. Fins que un dia, en contra de les seves normes, accepta curar una guineu. Serà el seu pitjor mal de queixal.  Per sort, tot i que el Doctor De Soto és molt petit, la seva astúcia és molt gran.

Torna a l'inici