Guies de lectura

Les lectures del Club Grans 15

Les lectures del Club Grans 15

Com ja sabeu, a la Biblioteca fem clubs de lectura de diferents gèneres literaris i per a totes les edats. Un d’ells és el el Club Grans 15, adreçat a nens i nens de 10 a 11 anys.

Ara mateix encara no podem reprendre les sessions presencials per això us presentem aquesta petita guia amb les lectures que han anat fent per si voleu descobrir-los i, qui sap, apuntar-vos-hi més endavant. Si cliqueu al títol del llibre accedireu a més informació sobre l’obra, i si ho feu sobre el nom de l’autor, veure les obres que tenim a la Biblioteca.

 

 

Arguimbau, MiquelEl fantasma de Sir Lawrence. Barcelona : Jollibre, 2018.

Pot un fantasma resoldre els problemes d’en Lluís? El noi es recupera de la pèrdua del pare, el curs escolar no li va gaire bé i la noia que li agrada li fa poc cas. Però malgrat això en Lluís té un objecte que l’endinsa en un món d’aventures… Quin deu ser?

 

 

 

Copons, Jaume ; Julve, ÓscarNo llegiré aquest llibre. Barcelona: La Galera, 2018.

En Juls no vol llegir el llibre que li ha donat la seva mestra, però no hi té res a fer. De molt mal humor, comença a llegir i, a mesura que avança la lectura, critica tot el que li molesta del llibre: els recursos que utilitzen els autors, els personatges, la lletra… No para de queixar-se fins que la Lia, la protagonista del llibre que llegeix, surt del paper i li diu quatre coses. Quin caràcter!

 

 

Gisbert i Muñoz, Francesc ; Barceló, César. Una familia de por. Algemesí: Andana, 2017.

Aquesta és la història de Rut i la seua família, més pobres que les rates. Sobreviuen com poden i dormen en una furgoneta. Una nit, descobreixen una casa misteriosa, la Casa de les Tres Torres, a primera vista abandonada, i decideixen instal·lar-s’hi. Aquella casa no es troba tan buida com es pensaven i hauran d’aprendre a compartir-la amb una altra família de monstres. Monstres i humans seran capaços de conviure?

 

Manso, Anna ; Marqués, Núria. La Rita fredolica. Barcelona : Jollibre, 2016.

La Rita i el seu avi viuen a la ciutat més freda del món i això els és un problema perquè són molt fredolics. Quan s’assabenten que el Gran Fred arribarà a la ciutat, no es queden de braços plegats. Se les empesquen per aconseguir una vareta màgica i fer realitat els seus desitjos. Però aprofitar-se de la màgia pot ser perillós…

 

 

 

 

NikkoEl otro mundo. Madrid : Dibukks, DL 2011.

Noe, Teo y Máximo son tres amigos inseparables reunidos para un triste acontecimiento: el entierro del Padre Gab. Allí conocen a Rebeca, la nieta adoptiva del difunto. Encantados por la joven Rebeca, los tres amigos la siguen hasta la casa del abuelo. Pero allí descubren un lugar abandonado, donde solo permanecen un viejo gato y un pájaro. Con el anochecer, aquel pájaro se asusta y avisa a los niños de un peligro.

 

 

Sgardoli, Guido ; Macchiavello, Enrico. Dragon Boy. Barcelona : Edebé, 2017.

Aquesta és la història d’en Max. De fet, és molt més que això, és el diari d’en Max. Un diari que et sorprendrà i et farà riure, però amb el que, a més a més, descobriràs què és el coratge.

També pots posar-te una capa i jugar a tenir superpoders. Però jo sé quins són els veritables superpoders: l’amistat, la intel•ligència, la imaginació, la diversitat. Vosaltres sou superpoders!

 

 

Watters, ShannonCuidado con el gatete sagrado. Barcelona : Sapristi, 2016

Cinco amigas pasan el verano de campamento desafiando a yetis hipsters, lobos de tres ojos y halcones gigantes mientras resuelven misterios. Son chicas duras y no están dispuestas a que seres sobrenaturales de cualquier tipo les arruinen la fiesta.

Guia creada per:
  • Castelldefels. Biblioteca Ramon Fernàndez Jurado

Data de creació: 26/09/2020

Última actualització: 26/09/2020

Torna a l'inici