Guies de lectura

Els Dissabtes musicals: llistes de reproducció a l'Spotify

Els Dissabtes musicals: llistes de reproducció a l'Spotify

Aquest mes de març us proposem les següents llistes de reproducció de l'Spotify:

Rock melòdic. El seu origen el trobem en el rock dur dels anys 70 amb grups com Boston o Chicago, però la seva comercialitat l'acosta al pop més mediàtic dels anys 80, la seva època daurada, amb Aerosmith, Bon Jovi o Rainbow. Rock apte per a gairebé tots els públics!

Blues:  aquest dissabte musical de la Pompeu continua el seu camí en el descobriment d'aquest gènere, que influencià en gran mesura la música popular nord-americana i occidental, essent l'essència del ragtime, del jazz, el rock'n'roll o el country. Escoltarem les interpretacions de Michael Burks, Big Maybelle, Champion Jack Dupree, Ted Hawkins, Ray Charles o Muddy Waters. Un viatge als orígens força recomanable.

Músics locals: la Pompeu aposta per la divulgació de la música feta a Mataró i a la comarca. Descobrirem la qualitat musical de formacions com Dealan, Ivó Oller Quintet, Blai Masó, Xavier Dotras Trio o la Txell Sust & August Tharrats Blues Trio, entre d'altres. De la música celta, al jazz i al blues, per començar. Una experiència musical molt recomanable i propera!

BSO d'Òscar: Aprofitem que el cap de setmana passat s'entregaren els Òscars, per escoltar alguna de les bandes sonores oscaritzades en anys anteriors. Podrem gaudir de la música que acompanyà les pel•lícules "La Vida es bella", "Crazy heart", "Brokeback mountain", "Frida", "Once" o "El paciente inglés", entre d'altres. BSO d'estils musicals ben heterogenis: country, clàssica, pop o llatinoamericà..., per a tots els gustos!

A la Pompeu Fabra gaudeix dels Dissabtes musicals a l'Àrea de Música i Revistes.

Guia creada per:
  • Mataró. Biblioteca Pompeu Fabra

Data de creació: 01/03/2013

Última actualització: 22/01/2015

Torna a l'inici