Fons especials

LGTBI

El fons bibliogràfic LGTBI de la Biblioteca del Fondo es va inaugurar el 17 de maig de 2017, coincidint amb el Dia Internacional contra la LGTBI-fòbia, gràcies a un acord de col·laboració entre l'Ajuntament de Santa Coloma de Gramenet i la Biblioteca del Fondo de Santa Coloma de Gramenet.

El fons bibliogràfic LGTBI aplega una àmplia col·lecció documental (llibres de ficció i no-ficció, revistes, DVD, etc.) relacionada amb la diversitat afectiva, sexual i de gènere. Els documents d'aquest centre s’hi identifiquen amb un pictograma especial i estan localitzats a la segona planta de la Biblioteca del Fondo. Per qualsevol dubte us podeu adreçar al personal de la biblioteca.

El fons disposa també d'un apartat de contes i llibres de lectura no sexista per a infància i famílies amb l'objectiu de promoure la transmissió de rols i identitats lliures d'estereotips sexistes, així com visibilitzar la diversitat afectiva i sexual a través dels diferents models familiars.

Tot aquest material bibliogràfic està a l'abast de totes aquelles persones que estiguin interessades a aprofundir en la temàtica LGTBI, tinguin curiositat o necessitin documentació especialitzada per realitzar estudis o recerques.

El fons bibliogràfic LGTBI té com a finalitat recopilar documentació de temàtica LGTBI que pugui ser d'interès prioritari per al col·lectiu de gais, lesbianes, transsexuals, bisexuals i intersexuals, tot posant-la a la disposició de la ciutadania.

Temes: Moviments socials drets humans feminisme ecologisme gais-lesbianes...
Etiquetes: lgtbi, fons especial, homosexualitat, transexualitat, lgtbifòfia