No hi ha pecats petits!

Els pecats poden ser de moltes mides però per molt petits que siguin sempre seran pecats! Especialment, els dolços, que tenen com a única i exclusiva finalitat de fer-nos caure en la temptació. La diversitat de receptes és immensa, us mostrem alguns dels títols que us descobriran el deliciós i pecaminós món de les magdalenes, els muffins i els cupcakes.  

Les magdalenes són franceses d'origen però es van estendre ràpidament per la península. S'elaboren amb esponjós pa de pessic i, tradicionalment, tenien forma de petxina a causa de la placa metàl·lica on es coïen però avui en dia és més habitual preparar-les amb el mateix paper arrissat que s’utilitza pels muffins i els cupcakes.

Les diferències principals amb aquestes dues darreres importacions són que la massa de les magdalenes és més esponjosa, incorpora oli i el sabor és el típic del pa de pessic.

  Vés al prestatge:

Molta gent pensa que els muffins són unes magdalenes mida XXL però no és cert. Hi ha diferències que van més enllà de la forma, són més baixets i amples que les magdalenes tradicionals, però també són menys dolços; podem trobar muffins d'una gran varietat de sabors, tant dolços com salats. Les possibilitats per combinar-hi ingredients tenen com a límit la imaginació del cuiner.

  Vés al prestatge:

Data de creació 22-05-2017 Última actualització 02-12-2021