Marcos Prior Kosinski


Marcos Prior Kosinski va començar la seva carrera al 1994 a Producciones Peligrosas juntament amb Artur Laperla, Nacho Antolín, Jordi Borrás i Marcos Morán amb els quals va crear el "Fanzine rAu". Va elaborar el guió per a la minisèrie de 4 volums d' "Oropel". Al 1997 va escriure el guió de "Cool Tokio". Ha publicat diverses obres com "Espadas de Madera", "Mundo Maremoto", "Raymond Camille". També ha col·laborat amb la revista "El Vívora" a les series Rosario y Los Inagotables, El Comebalas i Secta Doraymon com a guionista. Al 2011 amb Danide va publicar el còmic "Fagocitosis" de l'editorial Glénat. 

Potlatch és una nova col·laboració d'aquests dos historietistes. Amb aquest nom es coneix  una cerimònia d'algunes tribus d'indis nord-americans on el rang dels individus s'aconseguia a través dels regals, de la capacitat de despendre's de tot, fins al punt de destruir béns. Potlatch és també una publicació de secció francesa de la Internacional Lletrista, prèvia a la Internacional Situacionista.
I Potlatch és també l'últim llibre de Marcos Prior i Danide. Continuen amb la pràctica de compaginar diversos estils narratius i visuals amb el que aconsegueixen transportar-nos just allà on volen que estiguem: atents. Amb mil i un detalls a descobrir.
Potlatch és una història d'amor. La de Max...[Perdó!] Máximo en els seus intents de lligar amb Claudia en un context de precarietat laboral, consumisme, iconografia de marques, desconcert vital  i corrupció política. 


Tornar als nominats de l'any 2014  ►

 Bibliografia destacada


"Cool Tokio"
 


"Fagocitosis"
 


"Fallos de
raccord"


"Mundo
Maremoto"


"Oropel"
   


"Potlatch"

Obra nominada 2014


  

 

Recursos

 Blocs de l'autor: