Enrique Fernández


Enrique Fernández (L'Hospitalet de Llobregat, 1975) és un dibuixant català que va començar la seva carrera treballant en diferents pel·lícules d'animació. La seva primera obra en el món del còmic va ser Libertadores per a la filial espanyola de Glènat.

A partir d'aquí ha centrat la seva obra en el mercat francès on ha publicat diversos àlbums entre els que destaquen l'adaptació de El Màgic d'Oz i La isla sin sonrisa que li va proporcionar una nominació com a millor dibuixant en el Saló del Cómic de Barcelona de 2010 i va rebre el Premi ActuaBD en el Festival d'Angouleme del mateix any.

L'any 2014 s'ha produit una nova nominació de l'historietista de L'Hospitalet de Llobregat al Saló del Còmic de Barcelona, presentant en aquesta ocasió el primer volum de la sèrie Los Cuentos de la Era de Cobra. Los amantes és un relat fantàstic amb l'imaginari de Las Mil i una nits, l'exuberància del folklore indi i la comicitat de Las Aventures del baró de Münchausen. L'autor és conegut al mercat francès, on ha encadenat diversos àlbums fins a la data i ha aconseguit ja diversos premis alternatius dins el circuit del còmic.

 

Tornar als nominats 2013 ►

Tornar als nominats 2014 ►

  Obra nominada any 2014