20è Aniversari de la reconstrucció del Liceu

El 7 d’octubre de 1999 el Gran Teatre del Liceu va reobrir les seves portes un cop duta a terme la reconstrucció posterior a l’incendi del 1994, que en va destruir totalment l’escenari i el pati de butaques.

El Liceu, ubicat a les Rambles de Barcelona, ha mantingut la funció de centre cultural i artístic de la ciutat a través del temps malgrat haver estat testimoni d’una sèrie d’incidents, com l’abans esmentat incendi, un atac bomba el 1893 o un altre incendi el 1861.

Per celebrar el 20è aniversari de la reconstrucció, que es va poder fer en un temps rècord gràcies al recolzament de les institucions, el patrocini de les empreses i les donacions de particulars, es programarà l’òpera Turandot, de Giacomo Puccini, la mateixa obra que estava en cartell abans de l’incendi.

Al llarg de 2019 les biblioteques de la Xarxa de Biblioteques de Barcelona han programat activitats per acostar l’òpera i la música clàssica al públic general a través d’audicions, espectacles, conferències i oportunitats exclusives per assistir “in situ” al Liceu per viure en primera persona grans espectacles d’òpera i de concerts de música clàssica.

Recomanem

Destaquem

Veure més destacats Veure menys destacats

Clubs de lectura

Agenda