Viatges en família

Arriba el bon temps, ja comença a fer olor de vacances i gaudim de més hores de sol. Tot això fa augmentar les nostres ganes de viatjar i què millor que fer-ho plegats en família?

Des del Prestatge Virtual de Turisme us hem fet una selecció de materials per descobrir el nostre territori més proper fent excursions d’un dia o bé recopilant idees per conèixer durant uns quants dies de vacances alguna zona més concreta de Catalunya i de l’entorn que ens envolta. I si teniu ganes de marxar més lluny, també tenim algunes recomanacions per explorar plegats amb els més petits de casa.

Catalunya té una riquesa patrimonial immensa i en aquest apartat hem recollit alguns dels materials més destacables que trobareu a les Biblioteques de la xarxa. Una petita mostra que podeu completar sempre amb altres guies, revistes i documents varis; només cal que demanis informació a la teva Biblioteca de referència i t’ajudarem a aconseguir allò que busques.

  A les biblioteques trobaràs:

Excursions amb nens per l'Alt Ter des d'una àrea de picnic / Barbara Vastenavond, Rafael Servent Arracó
Espais de l'Anoia per descobrir amb infants... i amb la guineu Dufa / [Coordinació de l'edició: Àrea de Promoció Econòmica i Ocupació]
Rutes amb nens a prop de Barcelona / [Marta García París & Gerard Valls Apecechea]
Garraf / Juan Carlos Borrego Pérez
Penedès / Juan Carlos Borrego Pérez
Val d'Aran : [20 excursions per a totes les edats] / Jordi Fernàndez i Vanesa Salvador

  També et pot interessar:

  Vés al prestatge:

L’Editorial Alpina fa anys que es dedica al món de l’excursionisme i en aquesta pestanya hem volgut destacar alguns materials que hem rebut últimament a les Biblioteques on han agrupat diversos itineraris al voltant d’un mateix tema. Experiències ben interessants per a tothom.

  També et pot interessar:

  Vés al prestatge:

Pels amants de la muntanya, els Pirineus són una serralada d’allò més emblemàtica. Delimita Catalunya pel nord i forma part també d’altres comunitats autònomes. Aquí trobareu un munt de propostes per a totes les edats i amb diferents nivells de dificultat.

  A les biblioteques trobaràs:

  També et pot interessar:

  Vés al prestatge:

Si voleu ampliar propostes i viatjar a descobrir món, no us perdeu aquesta petita selecció de materials per aventurar-vos més enllà del territori català. Hi trobareu un bon grapat d’idees per gaudir en família així com recomanacions de què cal tenir en compte a l’hora de viatjar amb criatures.

  També et pot interessar:

  Vés al prestatge:

Data de creació 20-05-2022 Última actualització 31-05-2022