Una casa sobre rodes

Les autocaravanes estan de moda, però a l'estiu és quan més se’n veuen, als darrers anys la gent que hi viatja en autocaravanes ha crescut de manera exponencial.

Cal tenir en compte que també hi ha altres tipus de cases amb rodes: les caravanes (separades del cotxe, com si fossin un remolc) o furgonetes adaptades (encara que per fora no ho semblin). Hi ha moltes possibilitats, de manera que cadascú ha de trobar l'opció que s’adapti millor a les seves necessitats.

Aquesta manera de viatjar aporta grans avantatges: es pot anar on es vulgui, parar on vingui de gust i a sobre s’estalvien els costos d’allotjament. A més, és una manera molt còmoda de practicar diverses aficions: senderisme, museus, gastronomia, bicicleta...

Aquest especial pretén ser un punt de partida per escollir la ruta i el destí cap on es vol viatjar amb l’autocaravana o la furgoneta.

Un dels arguments de més pes per no marxar massa lluny és estalviar en carburant, aquest és un bon motiu per fer ruta a la vora de casa o a la península Ibèrica. A més, les restriccions de la pandèmia han recordat que moltes vegades es desconeix el que es pot visitar a prop de casa.

Així doncs, per passar unes meravelloses vacances en autocaravana o furgoneta, si es vol, no cal ni tan sols sortir de Catalunya.

  Selecció de webs:

  També et pot interessar:

  Vés al prestatge:

Si, en canvi, es prefereix anar de vacances per Europa, aquí hi ha amb un bon grapat de propostes. El destí més a l’abast i que està molt preparat pel caravàning és França; però hi ha opcions per tot el continent.

  Selecció de webs:

  També et pot interessar:

  Vés al prestatge:

A continuació, un parell de  llibres sobre caravàning que poden ajudar a planificar les vacances abans de marxar. I també algun altre sobre experiències de viatgers que posteriorment han decidit explicar el seu periple en forma de llibre.

  Selecció de webs:

  També et pot interessar:

  Vés al prestatge:

Hi ha diverses pel·lícules en les quals les furgonetes adaptades com a cases o les autocaravanes hi tenen un paper destacat.

  Selecció de webs:

  També et pot interessar:

  Vés al prestatge:

Data de creació 18-07-2023 Última actualització 19-06-2024