Què fer per Nadal a Catalunya

Arriba el Nadal i les ofertes d'oci, cultura i tradició ens envolten per tot arreu. Per moure'ns una mica i fer baixar els copiosos menjars, abrigueu-vos que marxem a gaudir de les diferents propostes que ens esperen per tota geografia catalana. Les opcions són infinites; és feina vostra descobrir per què hem escollit aquestes recomanacions envers unes altres. Comencem? Bones festes a tothom.
Comencem per continuar descobrint tots els racons de les capitals de cada província. No us perdeu els especials de Nadal dels seus webs municipals. 

  A les biblioteques trobaràs:

Barcelona / Isabel del Río Sanz
 
 
 

  Selecció de webs:

  També et pot interessar:

 

I si voleu aprofundir amb les propostes que us hem destacat o en preferiu d'altres, no ho dubteu, veniu a veure'ns, a les Biblioteques buscarem solucions a les vostres demandes. 

 

Data d'actualització: 03/12/2015

260 representacions, 54 grups teatrals i 60.000 espectadors cada any. Aquestes són les xifres de l'obra més exitosa de la història del teatre català amateur. Cada Nadal, els grups de teatre amateur d'arreu de Catalunya, reescriuen el text de l'obra de Folch i Torres.

  A les biblioteques trobaràs:

 
 
 

  Selecció de webs:

És ben coneguda la tradició catalana pels cants corals i la força de la música en les nostres tradicions. Per això no podia faltar en aquestes dates.

  A les biblioteques trobaràs:

  Selecció de webs:

Les representacions dels pessebres deixen bocabadats a petits i grans. Juguem a buscar el caganer? 

  A les biblioteques trobaràs:

  Selecció de webs:

Gairebé tots els pobles del territori tenen la seva fira nadalenca o realitzen tot d'activitats per donar la benvinguda a aquestes festes. Us destaquem les següents: 

  Selecció de webs:

Arriba una de les nits més màgiques de l'any on petits i grans hem d'anar a dormir aviat per deixar treballar tranquil·lament els grans protagonistes: Melcior, Gaspar, Baltasar i tot el seu seguici. 

  A les biblioteques trobaràs:

  Selecció de webs:

  Vés al prestatge:

Data de creació: 04/12/2017 Data de modificació: 13/12/2017