Ús de les xarxes socials Facebook Twitter per buscar feina

Internet i les xarxes socials s'han convertit en una eina importantíssima per a la recerca de feina, així com en un nou mètode de cerca de feina. La importància de la reputació online, conceptes com l'empremta digital és el nostre currículum a la web.

En l'actualitat existeixen xarxes com Facebook i Twitter, LinkedIn, etc. molt potents i que cada cop més s'usen per seleccionar candidats, oferir feines, etc.  Troben feina les persones que aconsegueixen fer-se visibles a la xarxa! Us deixem, a continuació una petita selecció de documents i unes quantes referències que poden ser d'utilitat en la vostra recerca de feina. 

  A les biblioteques trobaràs:

Redes sociales: Facebook, Twitter, LinkedIn, Viadeo: en el mundo professional Romain Rissoan

En aquest llibre se'ns mostra com es poden utilitzar les xarxes socials com a eines de recerca de feina. S'analizen els diversos mitjans de comunicació social en un aspecte global. La tercera part del llibre està dedicada a explicar concretament el funcionament de Facebook, Twitter, LinkedIn i Viadeo. Cada medi de comunicació social té la seva utilitat. I des del punt de vista de la recerca de feina aquestes xarxes posen en contacte la identitat virtual d'una persona amb les ofertes de feina.

Facebook : aplicaciones profesionales y de empresa Óscar Rodríguez Fernández, Sagrario Bravo de Pablo y Roberto Troncoso

Aquest és un llibre creatiu que explica per quins mecanismes podem arribar a ser-ne de creatius. La bona notícia és que tots podem ser creatius, la dolenta que per aconseguir-ho cal desbloquejar alguns mecanismes interiors. Podeu també seguir l'entrevista que al seu dia va fer al programa "Redes" amb Eduard Punset.

Twitter y la búsqueda de empleo Francisco José Collado Vázquez

Cada cop s'utilitzen més les xarxes socials com Twitter, que és la segona xarxa social que més està creixent, per a la recerca de feina. Aquest llibre dóna eines per confeccionar un bon perfil, terminologia bàsica de Twitter, com fer un currículum correctament, consells generals d'ús i diverses aplicacions d'ajuda a Twitter, entre altres. El llibre és molt visual i útil per la seva senzillesa en l'exposició.

Empleo 3.0.: encuentra trabajo con internet y las redes sociales Ma. Luz Rodríguez Martín

En aquest llibre es donen consells de com utilitzar adequadament el propi perfil de Facebook o Twitter per cercar feina. És important la forma de posicionar el costat més professional destacant per sobre d'altres candidats. S'explica què és la reputació online i també ensenya com usar tècniques de networking per l'èxit professional. Ofereix també, a més a més, una completa guia de webs on es publiquen cada dia ofertes de feina.

  Més cerques al catàleg Aladí:

  Selecció de webs:

  Vés al prestatge:

Data de creació 18-10-2016 Última actualització 16-02-2017