Salut

Ser mare

iStock / Highwaystarz-PhotographySer mare és una de les experiències més satisfactòries i emocionants que hi ha a la vida, però també és una tasca difícil i plena de responsabilitat.

A la Xarxa de Biblioteques Municipals som conscients d'això, i ho posem fàcil!
Les biblioteques són espais idonis per a la informació, l'aprenentatge i l'oci.

L'arribada d'un fill, sobretot si és el primer, comporta molta il·lusió, però també molt desconcert provocat per la multitut de dubtes i preguntes sobre diferents temes. Per aquest motiu les biblioteques disposen d'una gran varietat de documents que us ajudaran a resoldre les qüestions que tant us preocupen sobre embaràs, maternitat, adopció, diccionaris per triar el nom, etc.

A part de les mares, qualsevol persona interessada en la temàtica (educadors, estudiants, personal mèdic...) pot consultar i agafar en préstec una gran varietat de títols amb informació sobre mares adolescents, mares solteres, mares lesbianes, mares treballadores, mares a partir dels 40...

També podeu gaudir de nombrosos tallers i xerrades gratuïts on, segur, coneixereu altres mares i podreu compartir i intercanviar experiències. Podeu passar estones molt agradables amb els vostres fills assistint a l'hora del conte, fent manualitats, o bé, triant contes.

Si els vostres fills ja són grans i han "volat del niu", aprofiteu! Ara és el moment d'apuntar-vos a cursos d'ofimàtica, a un Club de lectura, aprendre idiomes, fer partides d'escacs, fer noves amistats...

Coneixeu l'APP BibliotequesXBM?

BibliotequesXBM és l'aplicació mòbil què us indicarà quines biblioteques teniu més a prop i quines activitats ofereixen.

Permet tenir el carnet d'usuari de les biblioteques al vostre dispositiu mòbil i tenir-ne associats els dels vostres fills i/o cònjuge.

 

  A les biblioteques trobaràs:

Pel·lícules

 
Erin Brockovich / dirigida por Steven Soderbergh
Todo sobre mi madre / un film de Pedro Almodóvar
 
Los Otros / una película de Alejandro Amenábar
No sin mi hija / dirigida por Brian Gilbert
 
Volver a nacer / una película de Sergio Castellitto
El Intercambio: una historia real / una película de Clint Eastwood

Llibres

  Més cerques al catàleg Aladí:

  També et pot interessar:

  Vés al prestatge:

Data de creació 04-05-2018 Última actualització 09-05-2018