Coneixes eBiblioCat? Préstec de llibres electrònics

Coneixes eBiblioCat? Préstec de llibres electrònics

L'eBiblioCat, ara amb un nou logo Biblio Digital, és la plataforma de préstec de continguts digitals del Sistema de Lectura Pública de Catalunya accessible a tots els ciutadans amb carnet de biblioteca pública. Entre aquests continguts podeu trobar recursos en diversos formats (llibres, audiollibres, revistes, diaris, pel·lícules, audiovisuals, música, enciclopèdies, obres de referència, partitures ...) i idiomes (català, castellà, francès, anglès, alemany ...) 

Permet el préstec d'obres en format digital per poder llegir-les en diferents dispositius: tauletes, telèfons intel·ligents, ordinadors personals o lectors de llibres electrònics (eReaders) compatibles amb DRM (Digital Rights Management) d'Adobe Digital Editions.

Podeu accedir-hi a l’adreça: https://biblioteca.ebiblio.cat/ i també a les aplicacions mòbils (APPs) disponibles pels sistemes operatius de iOS i Android.

El projecte és promogut en col·laboració amb el Departament de Cultura de la Generalitat, la Diputació de Barcelona i l’Ajuntament de Barcelona.

Amb aquest servei es garanteix la descàrrega, l'accés i la consulta legal de continguts digitals, que s'ofereix a través d'una plataforma senzilla i oberta als usuaris de les biblioteques públiques de Catalunya.

Servei d'atenció a l'usuari: e-biblio.cultura@gencat.cat

15/03/2021