Tens un portàtil o tauleta en desús?

Tens un portàtil o tauleta en desús?

Labdoo és una plataforma sense ànim de lucre on gent d’arreu del món col·labora per fer arribar portàtils en desús, equipats amb un software educatiu molt potent, a escoles desafavorides de tot el món sense incrementar les emissions de CO2.

La Biblioteca Aigüestoses col·labora en la recollida de portàtils i tauletes. Si teniu un d'aquests dispositius, encara funciona, té 1 GB de RAM i conseveu el carregador (l'estat de la bateria no importa), podeu donar-lo per un projecte escolar al tercer món. Si ho voleu, també podeu ser informats del destí final del vostre dispositiu.

Aquesta no és la única manera d'ajudar a aquesta ong, al seu web podeu descobrir més  vies de col·laboració.

Labdoo ha estat reconeguda per la UNESCO com una organització que “ajuda a promocionar els principis, els valors i les pràctiques del desenvolupament sostenible en tots els aspectes de l’educació i l’aprenentatge”. La causa de Labdoo contribueix a l’assoliment de diversos objectius de desenvolupament sostenible, però sobretot la prioritat és afavorir l’accés a l’educació en entorns de pobresa i protegir el planeta del canvi climàtic.

Més informació:

22/03/2022