Agenda d'activitats de novembre

Us presentem la programació d’activitats del mes de novembre. Com és habitual, hi ha activitats de tot tipus per a tots els públics i edats: tertúlies literàries, presentacions, tallers de salut, de cuina, de manualitats, hores del conte, etc.

Com sempre, a les que són amb inscripció us hi podeu apuntar per qualsevol dels mitjans habituals, és a dir, al telèfon 936369697, a l’e-mail b.castelldefels@diba.cat o a través del formulari del web. Al següent enllaç us podeu descarregar l’agenda:

Agenda d’activitats de novembre

De les més de 30 activitats d’aquest mes us destaquem les següents:

Dissabte 11 a les 13 h. Visita familiar guiada a l’exposició “Castelldefels: Espai Prehistòria” a càrrec d’Schola Activa. Infants a partir de 6 anys acompanyats d’un adult. Espai Margarida Xirgu.

Divendres 17 a les 18 h. Espectacle “Màgia i humor Sr. Reciclatge” a càrrec del mag Fèlix Brunet. Activitat en col·laboració amb la Regidoria de Medi Ambient. Recomanat per a infants a partir de 4 anys acompanyats d’un adult. Cal inscripció prèvia. Espai Margarida Xirgu.

Dimarts 21 de 18 a 20 h. Taller “Vols disposar d’identitat digital de forma ràpida, fàcil i gratuïta? Com obtenir l’IdCAT mòbil o la clave PIN” a càrrec de Buisitools. Cal inscripció prèvia. Espai Multimèdia planta 1.

Dimecres 22 a les 18.30 h. Taller “Descobreix el món de l’oli” a càrrec de Núria Valentí d’Art-e-sans. Cal inscripció prèvia. Espai Margarida Xirgu.

I a més, fins el 29 de novembre podeu gaudir del programa especial Tastant l’humor i del programa especial en motiu de la Setmana de la Ciència del 10 al 19 de novembre.

02/11/2023