A punt per brindar amb la millor cervesa a l'Oktoberfest Barcelona 2023

A punt per brindar amb la millor cervesa a l'Oktoberfest Barcelona 2023

La primera Oktoberfest, també coneguda com a Festa de la Cervesa, és una de les celebracions històriques i culturals del poble alemany que es realitza a la ciutat bavaresa de Munic. La festa se celebra anualment entre els mesos de setembre i octubre des dels seus inicis el 1810, l’any en què es va celebrar el matrimoni del príncep Lluís I de Baviera amb la princesa Teresa de Saxònia-Altenburg i pel qual es van convidar els ciutadans de la ciutat.

La nostra versió arrenca el proper 4 d’octubre amb l'obertura del primer barril de cervesa. A partir d’aquest moment començaran els 12 dies de festa i diversió en els que podreu gaudir de la festa popular al més pur estil alemany. Hi podreu trobar de tot. Des d’una gran quantitat de cerveses i plats tradicionals com les salsitxes o el garró, grups musicals de polca en directe, DJ’s i fins hi tot un concurs de vestits típics amb dos categories. 

Tant si sou molt fans de la cervesa com si simplement voleu gaudir d’una estona fantàstica amb els amics o la família no us podeu perdre aquesta festa.

25/09/2023