Versus Vibra

Grup format per 5 músics vallesans consolidats:

Anna Garriga (a la veu), Rubén Castro (a la guitarra), Paul Wakely (a la guitarra i l’harmònica), Xavi Zaragoza (al baix) i Juan Carlos Arévalo (a la bateria).

Com a grup musical, van néixer arrel de les idees originàries que la cantant Anna Garriga volia compartir amb la resta de músics, els quals li van donar suport amb un parell de temes que els hi va ensenyar. La passió per la música i el “bon rotllo” entre tots 5 va fer que s’acabessin engrescant i van passar de ser amics i veïns de local, a formar oficialment el grup VERSUS VIBRA, l’any 2021.

Aquest quintet tan particular, una “esbojarrada família” segons diuen ells, no s’identifica amb cap estil musical concret. Les seves cançons són sonorament molt atractives tant si sonen en castellà com en català. Habitualment composen les cançons sobre aspectes que els van passant a la seva vida personal.

Aquí podeu escoltar “Mil plats” (Sabadell, 2022):

 

Tot i que només tenen 3 anys de vida, i per les sensacions que transmet l’Anna amb el públic que els va seguint als concerts, clarament podem afirmar que són un grup “de directe”.

Al setembre de 2023, van publicar el seu primer treball d’estudi, un EP amb 7 temes que portava per títol “Camino a Las Vegas”. Un dels temes és “Las Vegas” al qual pertany aquest videoclip, i en el qual hi destaca la col·laboració de la ballarina egarenca Noa Wakely:

 

El passat 17 d’abril van ser al programa “Join the Party” de Matadepera Ràdio (107.1 FM) per donar-se a conèixer i parlar de la seva música, vivències personals i anècdotes diverses. Aquí us n’hem copiat l’enllaç per si els voleu escoltar:

Com que són uns artistes ja consolidats, des de la Biblioteca Central de Terrassa, el dissabte 4 de maig, a les 12.00h., els hem convidat perquè vinguin a tocar en directe, al nostre pati, dins del cicle dels aperitius musicals.

Precisament, fa unes setmanes, vam fer una entrevista al percussionista Juan Carlos Arévalo, el qual ens explicava les particularitats del grup, ens contestava unes quantes preguntes, i ens convidava a assistir a aquest aperitiu musical:

 

Actualment, compaginant les seves actuacions en diversos locals de la ciutat, segueixen treballant amb nous temes per tal de gravar un nou disc aquest 2024.

Si voleu passar una bona estona sentint música en directe, conversar amb ells fent-los-hi preguntes i, després de la seva actuació, fotografiar-vos-hi plegats, no us els podeu perdre!!!

Mentrestant, us deixem amb aquesta llista musical dels 7 temes de “Camino a Las Vegas”, el seu primer treball d’estudi:

 

  Selecció de webs:

  Vés al prestatge:

Data de creació 24-04-2024 Última actualització 25-04-2024