Freak Out! / Ghost

Avui et presentem un freak out!  d'un grup molt particular, la polèmica banda sueca  Ghost (Ghost BC a  Estats Units per raons legals), musicalment comparada amb grups com Black Sabbath o Mercyful Fate i que es va crear l'any 2008. El seu estil combina el pop amb el hard rock i el heavy metal.

El seu èxit radica, més que pel seu estil musical o les lletres satàniques de les seves cançons, per la seva presentació en directe (cinc dels membres del grup fan servir túniques fosques amb caputxes, i el vocalista imita un sacerdot catòlic i maquillatge d'esquelet), així com també  pel secretisme que existeix entorn a les seves identitats reals. El cantant es refereix a ell mateix amb el nom de Papa Emeritus III, i la resta es fan anomenar Nameless Ghouls (esperits o dimonis sense nom).

S'ha de reconèixer que només per la curiositat de saber com sona això fas l'esforç de donar-li una oportunitat, i no te'n penedeixes….

El 2010 els Ghost van publicar el seu primer àlbum d'estudi, Opus Eponymous, que va ser molt ben rebut, i el va seguir Infestissumam (2013). Meliora és el seu nou disc, que veurà la llum en pocs dies.


Per suposat, hi ha diferents teories sobre qui poden ser els músics que s'amaguen sota aquestes túniques i maquillatge. Una de les sospites més esteses (i gairebé confirmada , tot i que no de forma oficial) és que el vocalista és en realitat Tobias Forge (alias Mary Goore), vocalista i guitarra del grup de death metal Repugnant. També es rumoreja que altres membres del grup són integrants de Matchbox 20. De totes maneres, ells mateixos reconeixen que no podran ocultar les seves identitats indefinidament, i que tard o d'hora es revelarà el secret.

A les biblioteques trobaràs:


"Infestissumam
 


 


 

 

 

 Selecció de webs:

 També et pot interessar: