Idiomes i feina

Cercar una feina sabem que és difícil, aprendre idiomes també ho és, però certament ningú pot negar que dominar un idioma, i sobretot certificar-lo, és una eina molt valorada per les empreses. Estudis certifiquen que l’idioma més sol·licitat és l’anglès, seguit pel francès, l’alemany, el portuguès i l’italià; tot i així, l’obertura de nous mercats i oportunitats empresarials donen pas al xinès, el rus, l’àrab o el japonès.

I us preguntareu quins perfils professionals requereixen idiomes; doncs traductors, intèrprets, professor d’idiomes, guies turístics; tanmateix altres feines on demanen idiomes podrien ser periodisme, finances, legislació, treballar a l’aeroport, empreses comercials, per exemple.

Amb aquest monogràfic us volem proporcionar eines per a certificar l’idioma que voleu estudiar, on estudiar, quin nivell us convé més per a la feina a la que voleu ser candidat i sobretot animar-vos a certificar els vostres coneixements de cara a la cerca de feina.

Busca feina relacionada amb els idiomes:

  • Feina Activa. Portal de la Generalitat de Catalunya. Facilita l'accés dels candidats a les ofertes de feina i la cerca i selecció de personal a les empreses i autònoms
  • Infofeina. Portal català de la feina. Ofertes de treball actualitzades diàriament.
  • Infojobs. InfoJobs.net és una borsa d'ocupació privada online, especialitzada en el mercat espanyol.

  A les biblioteques trobaràs:

  Selecció de webs:

  Vés al prestatge:

Data de creació 11-12-2018 Última actualització 07-02-2023