Formació

Formació

La formació és un element clau de millora a les organitzacions que té un paper fonamental en el desenvolupament de les competències de les persones que hi treballen. T'oferim una selecció de webs i documents que t'ajudaran a formar-te.

 

El 2008 van néixer els primers cursos universitaris gratuïts en línia (MOOC), amb el temps han pres més entitat i un nom identificatiu específic (Massive Open Online Courses). Moltes institucions de gran prestigi han creat cursos en aquest format com una manera de millorar la vida de les persones a través d'un accés igualitari a la formació de nivell superior.

Cursos basats en vídeos curts amb exàmens interactius.

Cursos gratuïts dels millors editors del món.

Més de 350 cursos gratuïts preparats per professors de les universitats més prestigioses del món. Dominen el cursos en anglès.

Plataforma específica de cursos gratuïts d'algunes universitats de gran prestigi i d'àmbit anglosaxó: Massachusetts Institute of Technology, Harvard University, Berkeley University...

Plataforma de les universitats angleses. De moment està en fase de construcció.

És una organització educativa sense ànim de lucre fundada per Salman Khan l'any 2008 amb l'objectiu d'oferir una educació mundial gratuïta per a tots, en qualsevol lloc.

Cursos del Instituto de Altos Estudios Universitarios.

Més de 1.200 universitats de 23 països iberoamericans associades en aquesta plataforma depenent d'Universia que agrupa també cursos universitaris gratuïts.

Tot un clàssic que ha inspirat diversos projectes de similar naturalesa: Professionals ofereixen cursos i els particulars s'adhereixen per participar-hi.

Plataforma de la Universidad Nacional de Educación a Distancia que agrupa cursos gratuïts impartits per professors universitaris.

Cursos de la Universidad Politècnica de Madrid.

Les tecnologies de la informació són una eina bàsica que t'ajudarà en aquesta tasca. T'oferim una selecció de recursos i materials de formació en l'ús de les TIC perquè t'iniciïs en aquest món.

Comunitat per a l'intercanvi de coneixement a través de cursos de pagament, qui ho vulgui pot incloure uns curs propi o ser alumne; el punt fort de les formacions és que van al gra i ensenyen habilitats clau, més que justificar moltes hores en forma de curs.

Repositori de continguts modulars que poden adaptar-se a diferents processos formatius vinculats al nivell bàsic de l'acreditació acTIC.

El portal PuntTIC.cat és l'espai virtual amb un ventall de recursos, tutorials, materials, enllaços, espais formatius i informatius, i de debat.

Plataforma de cursos de les més diverses categories.

Cursos en format de vídeo, gratuïts i classificats.

El Ministerio de Sanidad, Servicios Sociales e Igualdad articula tot un seguit de cursos on line i gratuïts per sensibilitzar la societat sobre igualtat, alguns són dirigits al món de l'empresa.

Plataforma d'anuncis per rebre classes particulars d'estudiants universitaris que com a mínim han tingut un notable en aquella assignatura, amb implantació a les principals universitats d'Espanya. Les classes poden ser presencials o en línia.

Les xerrades TED ja són una institució, fins i tot una manera d'explicar. El web éstà en anglès, però moltes de les xarrades van subtitulades en castellà.

Documents i apunts universitatis compartits.

La unió de diferents entitats socials i culturals catalanes a la plataforma que és Xarxanet recull cursos i jornades formatives en diferents àmbits, com l'emprenedoria o la inclusió social.

Hi trobaràs un ventall d'activitats de formació adaptades a les necessitats dels ciutadans, els professionals i les empreses, incloent programes específics de divulgació i capacitació tecnològica.

Hi trobaràs un ventall d'activitats de formació adaptades a les necessitats dels ciutadans, els professionals i les empreses, incloent programes específics de divulgació i capacitació tecnològica.

La Cambra és una institució dedicada a la promoció de l'activitat econòmica i empresarial. Un dels seus objectius és formar gent d'empresa. Hi trobaràs tant formació continuada com formació en línia.

La Fundació Pere Tarrés organtiza un seguit de Certificats de Professionalitat de diverses temàtiques que tenen com objectiu millorar la qualificació dels professionals per tal de donar-los noves oportunitats laborals.

Tota l'oferta formativa que el SOC (Servei d'Ocupació de Catalunya) posa a la teva disposició.

Data de creació 04-06-2019 Última actualització 14-06-2021

La teva privacitat és la nostra prioritat

Aquest portal web únicament utilitza galetes pròpies amb finalitat tècnica, no recapta ni cedeix dades de caràcter personal dels usuaris sense el seu coneixement. No obstant això, conté enllaços a llocs web de tercers amb polítiques de privacitat alienes a la de la Diputació de Barcelona que vostè podrà decidir si accepta o no quan accedeixi a ells.         Més informació