Super Bowl

Ja ha arribat el febrer i és època de Super Bowl! Enguany se celebrarà la LVI edició amb uns contrincants de luxe.

Per una banda, els Cincinnati Bengals, que contra tot pronòstic s’han classificat per la final, i, per una altra, Los Ángeles Rams.

La Super Bowl 2022 es disputarà el dia 13 de febrer a les 18.30h (hora local) al SoFI Stadium d’Inglewood, a Califòrnia. Aquest recinte va ser inaugurat el setembre de l’any 2020 i té una capacitat per a una mica més de 70.000 espectadors. Acostuma a ser el camp local dels Rams i els Chargers a la NFL (Lliga Nacional de Futbol)

La Super Bowl de la NFL és l’esdeveniment final dels play-offs de la NFL en el que s’enfronten els campions de les dues conferències que divideixen la lliga: la National Football Conference (NFC) i l’Amercan Football Conference (AFC). Es juga a un partit en un estadi que s’escull abans que comenci la temporada.

A més a més, és un dels espectacles esportius més importants dels Estats Units. Se celebra des de fa més de 50 anys i és l’esdeveniment televisat més seguit de tot el món, arribant a assolir els 100 milions de televidents. I si ens agrada molt el futbol americà i ens podem permetre viatjar fins allà, el tiquet d’entrada ens constarà entre els 5.000$ i els més de 30.000$ que val l’entrada més cara de totes.

Un dels punts àlgids de l’esdeveniment és l’espectacle de la mitja part, el Pepsi Halftime. Enguany estarà protagonitzada per cantants de Hip-Hop com Dr. Dre, Eminem, Snoop Dogg o Mary J. Val a dir que els artistes no cobren per la seva actuació, tot i que la NFL s’encarrega de la despesa de l’actuació. Els artistes consideren que la publicitat que reben ja és prou compensació pel seu treball.

 

 

  Vés al prestatge:

Data de creació 10-02-2022 Última actualització 10-02-2022