Super Bowl

Ja ha arribat el febrer i és època de Super Bowl! Enguany s'ha celebrat  la LVII edició amb uns contrincants de luxe : Philadelphia Eagles i Kansas City Chiefts.

La Super Bowl de la NFL és l’esdeveniment final dels play-offs de la NFL en el que s’enfronten els campions de les dues conferències que divideixen la lliga: la National Football Conference (NFC) i l’Amercan Football Conference (AFC). Es juga a un partit en un estadi que s’escull abans que comenci la temporada.

La Super Bowl 2023 s'ha disputat el dia  12 de febrer a les 16.30h (hora local) al Estadi State Farm de Glendale, Arizona,  Aquest recinte va ser inaugurat l'any 2006 i té una capacitat per a una mica més de 60.000 espectadors.

A més a més, és un dels espectacles esportius més importants dels Estats Units. És l’esdeveniment televisat més seguit de tot el món, arribant a assolir els 100 milions de televidents. I si ens agrada molt el futbol americà i ens podem permetre viatjar fins allà, el tiquet d’entrada ens constarà milers de dolars.

Un dels punts àlgids de l’esdeveniment és l’espectacle de la mitja part, el Pepsi Halftime. Enguany estarà protagonitzada per Rihanna. Val a dir que en teoria els artistes no cobren per la seva actuació, tot i que la NFL s’encarrega de la despesa de l’actuació. En aquest cas s'especula que l'artista hauria cobrat uns 10 millions de dolars...

  Vés al prestatge:

Data de creació 10-02-2022 Última actualització 21-11-2023