Jocs de taula d'esports

Agilitat, concentració, rapidesa... podríem estar parlant d’habilitats imprescindibles per a la pràctica de molts esports, però en aquesta ocasió estem parlant d’habilitats per jugar a jocs de taula. 

Els jocs de taula sempre han estat més o menys presents en l’oci, sobretot en l’àmbit familiar. Però en els darrers anys alguna cosa ha canviat, ja que la comunitat dels jocs de taula ha experimentat un creixement important, tant pel que fa a nombre de jugadors com a novetats publicades. 

A la majoria, quan pensa en els jocs de taula moderns, li venen al cap títols com el Monopoli, el Cluedo o el Pictionary, però el cert és que el món dels jocs de taula ha evolucionat molt i actualment podem trobar títols de temàtiques molt diverses i franges d’edat variades.

Si teniu curiositat per saber com un esport es pot traslladar al tauler de joc, us recomanem alguns títols. Per als amants de la velocitat teniu el Flamme Rouge, sobre ciclisme, el Heat i el Dawn Force, d’automobilisme, o el Camel Up, de curses de camells. Si sou més d’esports de pilota, convertiu-vos en experts del futbol amb Eleven, o gaudiu de la raqueta a Set & Match. Per últim, per portar la natura i l’aire lliure a dins de casa, podeu optar per jocs com K2 o Trek 12 sobre alpinisme, Cometas, per fer volar estels a tota velocitat, o Dive per endinsar-vos en les profunditats. 

També podeu estar al dia de les novetats als nombrosos festivals i fires que tenen lloc arreu de Catalunya. Allà s’hi poden provar les darreres novetats, veure demostracions, conèixer a les persones que els han creat o il·lustrat... Algunes de les cites anuals són el Dau de Barcelona, el Festival del Joc del Pirineu, el Ludivers de Girona, Tarragona Juga, Lleida Juga o Calders Juga, entre d’altres. 

  A les biblioteques trobaràs:

Can’t Stop / Sid Jackson
Cargolino Valentino / / autor: Eugeni Castaño
Dive / Antony Perone i Romain Caterdjian
¡Gol!  / Marco Maggi i Francesco Nepittello
Heat / Asger Harding Granerud, Daniel Skjold Pedersen
Pitchcar / Jean du Poël

  Més cerques al catàleg Aladí:

  Selecció de webs:

  També et pot interessar:

  Vés al prestatge:

Data de creació 24-05-2024 Última actualització 30-05-2024