Exposicions

Una exposició a Manresa

La Biblioteca Ateneu les Bases de Manresa va realitzar durant el mes de març de 2016 una petita exposició localitzada a una part de la seva biblioteca.

S'ha aprofitat la celebració del Dia Internacional de la Dona i el seu fons especial d'esports per posar en comú aquests dos àmbits.

Es destaquen a l'exposició alguns dels llibres que formen part de la guia de lectura Dones i esports realitzada pels membres del Prestatge Virtual d'Esports.

Concretament s'exposen llibres que surten a la guia i a més estan disponibles a la biblioteca.

Destaquen elements decoratius com les sabatilles esportives i el puf amb forma de pilota de bàsquet. També hi ha un altre important component de caràcter informatiu : el codi QR que dona accés a la guia de lectura.

Exposicions a Terrassa

Durant els últims anys s'han fet diverses exposicions molt diferents entre si a la Biblioteca Districte 5 de Terrassa.

L'abril de 2015 es va fer formada exclusivament per obres que representaven els esports de les seccions  del Club Natació Terrassa.  Van ser uns moments molt intensos ja que a l'exterior de la Biblioteca es va fer una mostra amb pilotes de tennis a càrrec de Josep González. 

Un mes després passava per la Biblioteca una exposició que ha itinerat per molts equipaments de la xarxa, el protagonista central és Merletti, un fotograf esportiu pioner d'inicis del segle XX.

El mes de juny de 2016 i pertanyent al Museu de Terrassa es va fer: "La maleta d'en Parra" Josep Parra era un futbolista. Es segueix la seva trajectòria. Juny de 2016. 

Diverses  exposicions a Esparreguera 

Per començar l'estiu de l'any 2015, els dies 20, 21 i 22 de juny es van celebrar tres jornades d'esport al carrer a la Biblioteca Municipal L'Ateneu d'Esparreguera on es jugava a bàsquet, tennis taula i escacs.

El vestíbul d'aquesta mateixa biblioteca va acollir l'exposició : El món de l'esport. A partir de maig de 2016.

Molts elements diferents recreen un ambient esportiu a diverses exposicions fetes durant els anys 2014 i 2015, cada mes un esport diferent feia una petita invasió de l'espai més dinàmic de la biblioteca. Bàsquet, esquí, natació , arts marcials, diferents modalitats van tenir una forta presència a la biblioteca.

  Vés al prestatge:

Data de creació: 18/05/2017 Data de modificació: 09/07/2018