BCN Sports Film 2021

El festival BCN Film Festival celebra la seva 11a edició. Aquest festival de cinema i televisió esportiva s’està celebrant del dia 18 al 24 de gener de manera presencial i virtual.

De manera presencial es poden veure films al propi Museu Olímpic de l’Esport JA Samaranch , on es projecten obres que versen al voltant del públic més actiu, ja que es veuran obres d’esportistes, aventures frenètiques i reptes impossibles. Aquests films estan agrupats en aquestes tres categories: "Històries amb nom propi", "Perseguint un somni" i "Outdoor Sport".

Podeu consultar-ne el programa complet al següent enllaç:

Programació del festival

El Museu i Centre d’Estudis de l’Esport Dr. Colet té una programació vinculada amb temes socials, on es mostra el plus que l’esport aporta a la societat. Dins de les categories  “L’esport no té gènere”, “La meva vida la decideixo jo” i “The power of sport” podrem veure un munt de films relacionats amb aquests temes.

Els films projectats presencialment  també els podreu veure virtualment des del web que s’ha habilitat. Disponible durant tota la setmana i de manera gratuïta.

Finalment el Centre Cívic El Sortidor descobreix esportistes que han desafiat límits socials, físics, econòmics i psicològics per assolir els seus somnis amb el títol “Aconseguint els somnis”:

Els Cinemes Girona ofereixen una programació per als més cinèfils amb una selecció de curtmetratges que es faran en 3 passis diferents. Podrem veure obres com "Estropanak", "Vaeltejat", "Walleyball" i "Last Game". Aquestes sessions seran gratuïtes però requereixen reserva prèvia.

Finalment, l’acte de cloenda que es durà a terme dissabte dia 23 de gener a les 19h es podrà gaudir de manera virtual per qualsevol d’aquests canals:

Esperem que gaudiu de l’experiència!

  A les biblioteques trobaràs:

K2, tocando el cielo / Eliza Kubarsha
Boxing for Freedom / Juan Antonio Moreno
Línea de meta / Paola García Costas
The Free Man / Toa Fraser

  Vés al prestatge:

Data de creació 22-01-2021 Última actualització 22-01-2021